STREET STYLE

Το denim trend που θα δεις παντού αυτή τη σεζόν

Όταν πήγαινες σχολείο, το γυρισμένο ρεβέρ στο τζιν παντελόνι ήταν κάτι γνώριμο. Η μαμά σου, σου γύριζε το παντελόνι για να μην το πατάς, αφού μεταξύ μας μπορεί να στο αγόραζε και ένα νούμερο παραπάνω γιατί είχες και γρήγορη ανάπτυξη και δεν σταματούσες να ψηλώνεις. Αυτό το πρακτικό κόλπο της μαμάς, η οποία προφανώς το έκανε για να γλιτώσει κόπο και χρόνο -ποιος κάθεται να γυρίσει από μέσα το παντελόνι και να το ράψει; - τώρα πια έχει γίνει ένα styling tip που χρησιμοποιούν οι fashionistas στο denim street style για να αναβαθμίσουν τα outfits τους.

Ένα ακόμα κατάλοιπο των παιδικών χρόνων που ίσως υιοθέτησες και ως έφηβη την δεκαετία του ’90 και τώρα ήρθε η ώρα να το δεις με άλλο μάτι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υιοθετήσεις αυτό το μικρό στιλιστικό κόλπο που θα ανανεώσει το τζιν παντελόνι σου, χωρίς να είναι παράταιρο με το προσωπικό σου στιλ.

Αν είσαι φανατική των sock boots που είναι μία από τις πιο hot τάσεις στα παπούτσια φέτος, τότε μπορείς να τα φορέσεις μαζί με το τζιν σου και να το γυρίζεις προς τα έξω για να τα αναδείξεις.

Αυτό το look, με το γυρισμένο ρεβέρ και τα sneakers μπορεί να το έχεις ήδη δοκιμάσει στο σχολείο. Τώρα μπορείς να το ξαναθυμηθείς με λίγη περισσότερη θηλυκότητα φυσικά.

A post shared by Man Repeller (@manrepeller) on

Αν είσαι από εκείνες που αγαπούν το retro στιλ και λατρεύουν να φορούν τα καλτσάκια τους με τις γόβες τότε το γυρισμένο ρεβέρ θα σε σώσει πολλές φορές.

Αυτό το μικρό κόλπο είναι ιδανικό για να συνδυάσεις το boyfriend τζιν παντελόνι σου με ένα ζευγάρι strappy heels και να έχεις ένα στιλάτο αποτέλεσμα.

Μπορείς ακόμα να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις λίγο πιο ενδιαφέρον ένα κομψό, denim outfit που έχεις επιλέξει για το office look σου.

 

Κνετρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide