SIENNA MILLER

To trend των Golden Globes που μπορούμε να υιοθετήσουμε όλες

Μπορείς πάντα να βασίζεσαι στο κόκκινο χαλί των Golden Globes για τις πιο λαμπερές στιγμές στην μόδα, αλλά αν δεν έχεις τραπεζικό λογαριασμό που αντέχει Chanel couture ή custom Gucci, δεν είναι ακριβώς το μέρος για να πάρεις έμπνευση. Φέτος, ωστόσο, ανάμεσα στις ακριβές τουαλέτες και τα κοσμήματα, προσέξαμε ένα trend που μπορείς να αντιγράψεις με ελάχιστα χρήματα.

Η Sienna Miller φόρεσε μία λευκή τουαλέτα Michael Kors με cut-outs στην μέση, αλλά ήταν η απλή, μαύρη κορδέλα στην αλογοουρά της που λατρέψαμε. Ήταν μία φρέσκια και νεανική εναλλακτική στα συνηθισμένα χτενίσματα του red carpet.

Η Michelle Williams φόρεσε επίσης μία απλή, μαύρη κορδέλα, δένοντας την με έναν απλό φιόγκο γύρω απ’ τον λαιμό -δίνοντας ακόμα λίγη προσωπικότητα στο strapless, Louis Vuitton φόρεμα.

Για να αντιγράψεις το look στο σπίτι, διάλεξε μία λεπτή κορδέλα για γύρω απ’ τον λαιμό, όπως η Michelle, ενώ μία πιο χοντρή, βελούδινη όπως της Sienna Miller δουλεύει καλύτερα γύρω από μία αλογοουρά. Μπορείς να τις βρεις σε μαγαζιά με υφάσματα ή σε μικρά μαγαζάκια ή εμπορικά. Δες παρακάτω πώς τις συνδύασαν η Michelle Williams και η Sienna Miller.

© Getty Images / Ideal Image

© Getty Images / Ideal Image

© Getty Images / Ideal Image

© Getty Images / Ideal Image