GISELE BUNDCHEN

Η Gisele στο εξώφυλλο της Vogue είναι ο παράδεισος ο ίδιος

Κάθε εξώφυλλο της Vogue είναι ένα μικρό έργο τέχνης με το τελευταίο της στο τεύχος Ιουλίου για την αμερικάνικη έκδοση να μοιάζει με εικόνα από τον παράδεισο, τουλάχιστον όπως το φαντάζεσαι εσύ. Το πρόσωπο του εξωφύλλου είναι η Gisele, η οποία ποζάρει στο Μεξικό εν μέσω βλάστησης για τον φακό των Inez & Vinoodh και το αποτέλεσμα είναι χάρμα οφθαλμών.

Το 37χρονο top model που έχει ακόμα τη σιλουέτα που την ανέδειξε ως ένα από τα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως, αποδεικνύει ότι η γοητεία είναι κάτι έμφυτο και δε σβήνει με το πέρασμα του χρόνου. Με τα beachy wavy μαλλιά της και σχεδόν αμακιγιάριστη, η Gisele ντύνεται με έντονα prints και μπαίνει σε tropical, άκρως καλοκαιρινό mood.

A post shared by Inezandvinoodh (@inezandvinoodh) on

A post shared by Inezandvinoodh (@inezandvinoodh) on

 

Την εξαιρετική φωτογράφιση συνοδεύει μία συνέντευξη της Gisele, η οποία μιλά για τη νέα εποχή στο modeling που υπαγορεύεται σε έναν μεγάλο βαθμό από τα social media. Η ίδια είπε ότι το δικό της Instagram account το έφτιαξε η αδερφή της, αφού αν ήταν στο χέρι της θα είχε μόνο φωτογραφίες από ηλιοβασιλέματα κι όχι τον εαυτό της.

Συμπλήρωσε, λέγοντας ότι αν στον καιρό της ενεργού δράσης της έπρεπε να χρησιμοποιεί και να πλασάρει τον εαυτό της μέσα από τα social media, όπως κάνουν τα σύγχρονα κορίτσια, δε θα το έκανε. Αυτή η δήλωση, προκάλεσε σαφώς αντιδράσεις και η Gisele ξεκαθάρισε τα πράγματα με ένα story post στο Instagram κι ένα στο Τwitter, δηλώνοντας ότι η ίδια δεν έχει καλή σχέση με την τεχνολογία, αφού προέρχεται από μία παλαιότερη γενιά. Θαυμάζει τα νέα κορίτσια και την ικανότητά τους να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των social media.

A post shared by Inezandvinoodh (@inezandvinoodh) on

 

Η Gisele μεταξύ άλλων μίλησε και για την καριέρα της στο modeling, λέγοντας ότι ποτέ δεν την καθόρισε σαν προσωπικότητα. Σίγουρα ήταν αυτό που την έκανε να γυρίσει και να μάθει τον κόσμο, πληρώθηκε πολύ καλά γι’ αυτό αλλά δεν είναι αυτό που πραγματικά είναι η ίδια. Το σίγουρο είναι ότι η Gisele έχει καταφέρει το όνομά της να είναι συνώνυμο μιας γενιάς στον χώρο του modeling. Κι αν χρειάζεσαι αποδείξεις, η τελευταία φωτογράφιση έχει να πει πολλά.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/inezandvinoodh