STREET STYLE

6 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις την pencil φούστα

Λόγω της γραμμής της, η pencil φούστα μέχρι σήμερα ήταν συνδεδεμένη με το αυστηρό office look. Κυρίως τη συνδύαζες με pumps και πουκάμισο και την είχες ως το κατάλληλο κομμάτι για τις επίσημες περιστάσεις. Τώρα όμως, ήρθε η ώρα να τη βγάζεις πιο συχνά από την ντουλάπα σου αφού το street style έχει ένα σωρό εναλλακτικές για το πώς να τη συνδυάσεις.

Styling tips για να διαλέξεις την κατάλληλη pencil φούστα:

– Αν έχεις ψηλά πόδια τότε μπορείς να διαλέξεις μία pencil φούστα που σταματάει κάτω από το γόνατο. Η παγίδα εδώ κρύβεται στο σωστό παπούτσι ή πιο συγκεκριμένα στο σωστό ύψος του τακουνιού. Φυσικά ταιριάζει με τα sneakers σου αλλά ένα ζευγάρι pumps θα κάνουν τις γάμπες σου να δείχνουν πιο όμορφες.

– Απόφυγε τα έντονα και πολύχρωμα prints και κυρίως τις οριζόντιες ρίγες. Προσθέτουν όγκο χωρίς λόγο.

– Αν θες να δείχνουν τα πόδια σου πολύ όμορφα με την pencil φούστα, τότε διάλεξε μία που σταματάει στο ύψος του γόνατου.

Ένα ζευγάρι κομψά sneakers θα δώσουν έναν πιο cool αέρα στoν κλασσικό συνδυασμό πουκάμισο- pencil φούστα.

Το oversized knit πουλόβερ μαζί με την penceil φούστα θα σου χαρίσουν ένα casual-chic look, ιδανικό για τις βόλτες στην πόλη.

Ήρθε η ώρα να ξαναφορέσεις εκείνη την pencil φούστα σου από δαντέλα. Ένα funky πουλόβερ θα την μεταμορφώσει σε ένα urban κομμάτι του καθημερινού σου στιλ.

Επειδή η pencil φούστα είναι κλασσικό κομμάτι δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να την συμπεριλάβεις σε ένα super stylish outfit. Τόλμησε να κάνεις αναπάντεχους συνδυασμούς και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Η Olivia Palermo σου δίνει μία πολύ κομψή αλλά και στιλάτη λύση για το πώς να φορέσεις την pencil φούστα σου. Δημιούργησε ένα monochrome look και σπάσε τη μονοτονία με ένα statement κολιέ.

Ένας τρόπος για να ανανεώσεις το classy outfit με την μαύρη pencil φούστα και τα pumps την άνοιξη είναι να τα συνδυάσεις με ένα ριγέ ή printed πουκάμισο.