FASHION TIPS

3 τύποι φορέματος που θα τονίσουν τη μέση σου

ImaxTree

Είναι απίστευτο πώς με τα σωστά ρούχα μπορείς να αλλάξεις όλη την εικόνα σου. Ανάλογα με την επιλογή που θα κάνεις, τα δυνατά σου σημεία θα τονιστούν και θα αναδειχθούν, ενώ εύκολα μπορείς να καλύψεις τυχόν αδυναμίες. Ένα από αυτά τα σημεία που συνήθως θες να τονίσεις είναι η μέση σου, το δυνατό σημείο της γυναικείας σιλουέτας. Μπορείς να το καταφέρεις πολύ εύκολα ακόμα και με ένα μόνο φόρεμα, γεγονός που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο, ειδικά το καλοκαίρι που αυτό το ρούχο είναι πάντα στις πρώτες επιλογές σου.

Ενώ λοιπόν, υπάρχουν τόσοι τρόποι για να καταφέρεις να αναδείξεις τη μέση σου, υπάρχουν 3 τύποι φορέματος που θα το κάνουν χωρίς να βάλεις το χεράκι σου. Από την γραμμή τους έχουν αυτή την ικανότητά και μάλιστα φέτος είναι και μέσα στα street trends. Κάποιο από αυτά θα υπάρχει στην ντουλάπα σου ή ακόμα κι όχι, υπάρχει τρόπος να μετατρέψεις αυτά που ήδη έχεις.

Wrap dress

Ένα από τα basics της γυναικείας γκαρνταρόμπας για όλες τις εποχές. Το wrap dress είναι ένα από τα πιο κολακευτικά φορέματα που κολακεύει τον γυναικείο σωματότυπο και βοηθά να αναδειχθούν τα δυνατά τους σημεία. Το γεγονός ότι στενεύει αρκετά ψηλά στη μέση το κάνει ιδανικό για σένα που θες να τονίσεις αυτό το σημείο και να καλύψεις τυχόν ατέλειες.

A-line dress

Είναι η ιδανική γραμμή για τις μεσογειακές σιλουέτες κι όχι μόνο. Είναι στενό στο πάνω μέρος και ανοίγει προς τα κάτω γεγονός που βοηθά στο να αναδειχθεί η μέση σου. Την τονίζει όσο πρέπει, δημιουργώντας οπτικά τη σωστή διαφορά με το κάτω μέρος, το οποίο αναγκαστικά έχει περισσότερο όγκο.

Belted dress

Πρόκειται για το φόρεμα που φέτος θα φορεθεί αρκετά και δεν είναι άλλο από αυτό που έχει ενσωματωμένη μία ζώνη που δένει στη μέση σου. Είναι κομψό και τονίζει τη γυναικεία μέση, αποπνέοντας μία θηλυκότητα.

My tip: Δεν είναι πολύ δύσκολο να τονίσεις τη μέση σου με οποιοδήποτε φόρεμα. Πρόσθεσε εσύ μία ζώνη ψηλά στη μέση και αμέσως θα σχηματίσεις τη σιλουέτα σου, πετυχαίνοντας το αποτέλεσμα που θες.