FLORAL

3 ιδέες για να φορέσεις το floral φόρεμά σου από το πρωί μέχρι το βράδυ

To floral φόρεμα είναι ένα από τα αγαπημένα items της ανοιξιάτικης ντουλάπας. Είναι ένα από τα πιο hot trends, σου δίνει στιλ και ταιριάζει άψογα με την εποχή. Έχουμε πει τόσα πολλά για το μήκος, το ύφος και το πιθανότερο είναι να το έχεις ήδη φορέσει, αλλά αυτό που θέλω να σημειώσεις και να έχεις πάντα κατά νου είναι ότι ένα floral φόρεμα μπορεί να σταθεί όλες τις ώρες της ημέρας, αρκεί να το συνδυάσεις σωστά.

Παρακάτω, θα βρεις 3 διαφορετικούς τρόπους για να δοκιμάσεις και να φορέσεις το floral φόρεμά σου τώρα που ακόμα δεν είσαι έτοιμη για τα σανδάλια σου που ομολογουμένως του ταιριάζουν. 

Μπορείς να δημιουργήσεις με το floral φόρεμά σου ένα πολύ κομψό και στιλάτο outfit για τη βραδινή σου έξοδο κι όχι μόνο, συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι pumps. Αν θες, μπορείς αν φορέσεις και τα λεπτά καλτσάκια σου για να δώσεις στο outfit περισσότερο στιλ.

Για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου, το floral φόρεμα πάει τέλεια με τα sneakers σου. Ρίξε από πάνω ένα λεπτό πουλόβερ, αν το απαιτεί ο καιρός και φόρα ένα ζευγάρι κρίκους καθώς κι ένα cross body bag.

Για εσένα που θες να δώσεις ένα πιο rock ύφος στο λουλουδάτο σου φόρεμα, συνδύασέ το με ένα ζευγάρι booties – τα cow boots είναι στη μόδα να σου θυμίσω- και ρίξε από πάνω το leather ή το denim jacket σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetrends