STREET STYLE

Η Ελληνίδα fashion blogger με το πολύχρωμο street style

Μία ματιά στο Instagram profile της Sissy Kyriakou, με το blog validstyleblog.com,  θα σου δώσει να καταλάβεις ότι είναι μία κοπέλα που έχει αδυναμία στο χρώμα, με το ροζ να είναι ξεκάθαρα η πρώτη προτίμησή της. Η Ελληνίδα fashion blogger με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας βρέθηκε στο Μιλάνο και πραγματικά έκανε εμφανίσεις με αρκετό ενδιαφέρον στιλιστικά και πολύ χρώμα.

Εξάλλου, το βασικό χαρακτηριστικό της είναι τα έντονα ροζ μαλλιά, τα οποία, όπως θα δεις, φροντίζει να αναδεικνύει με τα outfits που επιλέγει. Prints, color- blockings και στιλάτα αξεσουάρ είναι μερικά από τα highlights του Milan street look που αξίζει να ρίξεις μία ματιά.

Με ένα printed outfit (πουκαμίσα και παντελόνι)  με ruffled μανίκια από την Ελληνίδα σχεδιάστρια Klelia Andrali, rock leather jacket και pink metallic booties.

Ένα printed κοστούμι MilkWhite συνδυασμένο με ένα κίτρινο puffer jacket και booties στο ίδιο χρώμα.

Mix prints σε γήινες αποχρώσεις με το ροζ των μαλλιών και το κίτρινο από τα παπούτσια της να δίνουν χρώμα στο outfit.

Rainbow stripes με κόκκινες over-the-knee μπότες για ένα πολύχρωμο street look που θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Monochrome outfit σε ροζ αποχρώσεις που ολοκληρώνεται άψογα και αρμονικά με τα μαλλιά της.

Ένας τρόπος να φορέσεις το glitter παντελόνι σου χωρίς να είσαι υπερβολική είναι να το συνδυάσεις με ένα φούτερ κι αν είσαι στο Μιλάνο και μάλιστα κατά την Εβδομάδα Μόδας μπορείς να προσθέσεις ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/sissy_validstyle