ΜΟΔΑ

Flossy: Οι απόλυτες εσπαντρίγιες του φετινού καλοκαιριού

Funky χρώματα, φοβερές σόλες, υψηλής ποιότητας ιταλικό δέρμα Τοσκάνης, tropical, animal και 90’s prints, Flossy flexi soles, pastel αποχρώσεις και κεντητά υφάσματα είναι κάποιοι από τους λόγους που οι εσπαντρίγιες Flossy Style θα γίνουν ο σύντροφος σας σε κάθε σας βήμα.

Καλοκαιρινά χρώματα, χαρούμενα prints, άνεση και ποιότητα συνδυάζονται αρμονικά και μετατρέπονται στο must have shoe trend του φετινού καλοκαιριού.

 

Το ισπανικό brand Flossy Style αποτελεί τον ορισμό της απλότητας και της άνεσης από το 1984. Ξεκίνησε από την αγάπη των μποέμ καλλιτεχνών του δρόμου και τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας από τη Βαρκελώνη. Πολύ σύντομα οι κατασκευασμένες στο χέρι πάνινες espadrilles έγιναν γνωστές στα club της θρυλικής Ibiza και κατέκτησαν τη θέση του απόλυτου must have αξεσουάρ.

Οι espadrilles Flossy Style, με παρουσία σε 47 χώρες παγκοσμίως, είναι πλέον διαθέσιμες και στην Ελλάδα. Η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 15’ έχει γίνει ήδη ανάρπαστη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για την απλότητα, την άνεση και τα παιχνιδιάρικα μοτίβα, ακολουθεί τις τάσεις της μόδας και συμπληρώνει ιδανικά κάθε statement look.

Classic

Η Classic είναι η πρωτότυπη σειρά της Flossy Style. Η νέα σειρά Arnedo περιλαμβάνει όχι μόνο όλα τα αγαπημένα χρώματα αλλά έχει εμπλουτιστεί και με παστέλ αποχρώσεις για να σας συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Originals

Η Originals διακρίνεται για την εκκεντρική της διάθεση. Χρωματιστές σόλες, animal prints, λεπτομερή και καλαίσθητα κεντήματα, πουά, navy ρίγες και funky χρώματα κερδίζουν τις εντυπώσεις.

New Edit

Η New Edit σειρά επικεντρώνεται σε neon χρώματα, animal prints με neon λεπτομέρειες, pastel αποχρώσεις και λιτές γραμμές. Διαθέσιμη για άνδρες και γυναίκες.

Exclusive

Η σειρά Exclusive συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση και στυλ. Ιταλικό δέρμα Τοσκάνης, υψηλής ποιότητας υφάσματα και canvas μετατρέπονται σε πολυτέλεια για τον κάθε Flossy Fan.

Kids

Η Flossy Style διαθέτει και παιδική σειρά, ιδανική για παιδιά που θέλουν να ξεχωρίζουν σε κάθε τους εμφάνιση. Κλασικές γραμμές, pastel & funky αποχρώσεις, καθώς και χαρούμενα prints μετατρέπονται στο πιο ευκολοφόρετο παιδικό παπούτσι.