SHOPPING

10 πράγματα που αξίζει να πάρεις στις εκπτώσεις από τα Zara

Διανύουμε την επίσημη περίοδο των καλοκαιρινών εκπτώσεων. Αυτό σημαίνει για κάποιες συνετό shopping και για κάποιες άλλες παροξυσμός. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι πριν και μετά το shopping θα κάνεις ένα πέρασμα από τα Zara, πραγματικό ή διαδικτυακό, δεν έχει σημασία. Επειδή, θέλω να κάνεις σωστές κινήσεις και όχι σπασμωδικές αγορές-σπατάλες, συγκέντρωσα εγώ 10 πράγματα από τα Zara που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις και φυσικά για όλα υπάρχει η σωστή δικαιολογία. Έτσι για να διώξω λίγο τις τύψεις σου, όταν θα λάβεις το πακέτο ή θα βλέπεις τις σακούλες μαζεμένες σε μία γωνιά.

Shirt dress –  19.99€

Ένα ιδιαίτερο φόρεμα που θα καλύψει την ανάγκη σου για ένα ακόμα shirt dress αλλά και για ένα lingerie. Φοριέται εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ και συνδυάζεται εξίσου εύκολα με τα σανδάλια και τα mules.

Καρό μπλούζα – 15.99€

Το gingham είναι χωρίς αμφιβολία το καρό του φετινού καλοκαιριού και ακόμα αν υπάρχουν ήδη τέτοια ρούχα στην ντουλάπα σου, τώρα είναι ευκαιρία για μία ανανέωση.

Ταμπά παντελόνι – 17.99€

Οι γήινη παλέτα αποχρώσεων έχει ήδη ξεκινήσει μία ανοδική πορεία στα color trends. Το φθινόπωρο, αυτά τα χρώματα θα είναι παντού, επομένως εσύ μπορείς απλά να είσαι πιο μπροστά, ξεκινώντας από τώρα να τα βάζεις στο street style σου.

Κίτρινη φούστα – 12.99€

Δυο hot τάσεις σε μία φούστα, το έντονο κίτρινο και η λεπτομέρεια στο πλάι που δημιουργεί αέρινες πιέτες. Ένα κομμάτι που δύσκολα θα μείνει ανεκμετάλλευτο, αφού μπορείς να το φορέσεις με ένα satin top ως καλεσμένη σε γάμο, αλλά και με ένα t-shirt και τα sneakers σου για την πρωινή σου βόλτα.

Animal print top – 7.99€

Μία ακόμα τάση που το φθινόπωρο θα κυριαρχήσει αν και έχει διαχρονικό χαρακτήρα είναι τα animal prints. Αν με ακούσεις και επενδύσεις σε αυτό το top, τότε την ερχόμενη σεζόν θα με θυμηθείς.

Crossed straps σανδάλια – 9.99€

Αυτά τα flat σανδάλια είναι που έχουν λατρέψει οι fashionistas. Αν και είμαι σίγουρη ότι έχεις ένα σωρό ζευγάρια στην ντουλάπα σου, οι εκπτώσεις είναι ευκαιρία να τολμήσεις ένα έντονο χρώμα όπως το κόκκινο.

Ριγέ jumpsuit – 12.99€

Ένα mini jumpsuit είναι ό,τι χρειάζεσαι για την παραλία. Είναι αυτό που θα πάρεις μαζί σου για τα κοντινά τριήμερα αλλά και θα μπει και στη βαλίτσα των πολυήμερων διακοπών σου. Σίγουρα πάντως, προλαβαίνεις ακόμα να το χαρείς.

Ψάθινη τσάντα – 15.99€

Δεν μπορεί να μην έχεις παρατηρήσει την επέλαση των ψάθινων τσαντών στο street style. Μάλλον θα έχεις ήδη μία στη συλλογή σου κι αυτή με τα χρώματα θα είναι μία ένεση που θα τονώσει τα καλοκαιρινά σου outfits.

Μαύρο κιμονό – 19.99€

Ένα statement κομμάτι που θα μείνει για χρόνια στην ντουλάπα σου για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις σου. Το φοράς από την παραλία μέχρι την βραδινή έξοδο και εννοείται ότι αν το υποστηρίζεις δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη.

Πολύχρωμο raincoat – 15.99€

Τώρα μάλλον σου φαίνεται άχρηστο -αν και με τόσες βροχές μέσα στο καλοκαίρι δεν είμαι τόσο σίγουρη. Είναι ευκαιρία όμως να εφοδιάσεις την ντουλάπα σου με ένα αδιάβροχο και όταν αρχίσουν οι φθινοπωρινές βροχές, τότε θα εκτιμήσεις αυτή την αγορά σου.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: zara.com