DIOR

Ο οίκος Dior εμπνέεται από τη Μύκονο και ταξιδεύει ως εκεί

shutterstock

Το J’adior Mykonos θα είναι το slogan του καλοκαιριού για τον γαλλικό οίκο μόδας Dior. Με έμπνευση από το κοσμοπολίτικο, ελληνικό νησί η Maria Grazia Chiuri, creative director του οίκου δημιούργησε μια αποκλειστική σειρά για το νησί που θα διατίθεται στο pop-up store που θα ανοίξει γι' αυτό το σκοπό.

Μαζί με κομμάτια από την φθινοπωρινή συλλογή του οίκου που θα βρίσκονται στο pop- up store, θα μπορεί κανείς να βρει ριγέ jumpsuits και πουλόβερ, τσάντες με το slogan “J’ adior Mykonos”, παρεό και άλλα limited edition κομμάτια. Αν και ο οίκος δεν είχε ποτέ κατάστημα στο νησί, αυτή η κίνηση δεν είναι σίγουρα τυχαία από μέρος του οίκου.

 

Ο ιδρυτής του οίκου και διάσημος μόδιστρος Christian Dior έτρεφε αγάπη για την Ελλάδα και τα νησιά της από όπου έπαιρνε έμπνευση για τα σχέδιά του. Απόδειξη, σκίτσα του με φορέματα που τα ονόμαζε Αθήνα, Κέρκυρα ή Ρόδο.

Το pop- up store θα παραμείνει στη Μύκονο για 4 μήνες (από 15 Ιουνίου, μέχρι 15 Οκτωβρίου) όσο δηλαδή διαρκεί και η καλοκαιρινή σεζόν στο νησί., το οποίο γίνεται όλο και πιο γνωστό χάρη στη μόδα.