CHRISTY THEORIES

5 τρόποι για να κάνεις update στο καθημερινό σου στιλ

24media

Ξυπνάς το πρωί, ανοίγεις την κατάμεστη με ρούχα, παπούτσια και λοιπά αξεσουάρ ντουλάπα και απλά κοιτάς θεωρώντας ότι δεν έχεις τι να φορέσεις. Μία στιγμή που όλες έχουμε ζήσει και είμαι σίγουρη ότι μπορείς να θυμηθείς μία δική σου, αντίστοιχη. Έχω καταλήξει ότι είναι θέμα διάθεσης τις περισσότερες φορές. Λίγο που ξύπνησες άκεφη, νυσταγμένη ή απλά δεν είναι η μέρα σου, ο πιο ευφάνταστος συνδυασμός που μπορείς να σκεφτείς είναι να βάλεις ένα μαύρο παντελόνι και ένα απλό top.

Καλά θα κάνεις να τα φορέσεις, αλλά μην ξεχάσεις να δώσεις στο outfit ένα twist που θα κάνει το αποτέλεσμα πιο στιλάτο και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Μικρά styling tips που μπορείς να κάνεις με ρούχα και αξεσουάρ που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις λίγο ακόμα και το πιο απλό σου ντύσιμο, ενώ ταυτόχρονα θα σε κάνουν να βρεις τρόπους για να εκμεταλλευτείς κομμάτια ξεχασμένα ή άλλα που δυσκολεύεσαι να τα εντάξεις στο everyday look σου, αλλά πολύ θα το ήθελες.

Επειδή αυτό συμβαίνει σε μένα μερικές φορές, αποφάσισα να σου δείξω μερικά στιλιστικά tips που θα μεταμορφώσουν όλο σου το outfit, χωρίς κόπο. Στην κάμερα η διπλανή μου και διευθύντρια του Ladylike.gr, Δήμητρα Τσιγγενέ.

Tip #1

24media

Τα sock booties που είναι τόσο στιλάτα, δεν ταιριάζουν μόνο με τα cropped pants. Μπορείς να τα βάλεις με ένα midi φόρεμα ή μία mini φούστα, φορώντας από μέσα ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες. Αν θες να κάνεις και μία χρωματική αντίθεση, εννοείται ότι είμαι μαζί σου.

Tip #2

24media

Το διχτυωτό καλσόν δεν είναι μόνο όμορφο όταν φαίνεται από το σημείο που τελειώνει το παντελόνι με τα παπούτσια ή όταν απλά το φοράς με τη φούστα σου. Μπορείς απλά να δώσεις ένα twist στο casual outfit σου, συνδυάζοντας ένα ψηλόμεσοι παντελόνι με ένα cropped φούτερ και απλά να αφήσεις το καλσόν σου να φαίνεται από τη μέση σου.

Tip #3

24media

Ένας τρόπος να ανανεώσεις την τσάντα που έχεις βαρεθεί είναι να τις προσθέσεις ένα φουλάρι. Τύλιξέ το γύρω από το χερούλι της ή αν το επιτρέπει η τσάντα, όπως αυτή που βλέπειες, τότε απλά πέρνα το αγαπημένο σου φουλάρι ανδοιάμεσα από τα ανοιίγματα που έχει.

Tip #4

24media

Τα slingback shoes είναι ένα πολύ κομψά, αλλά ίσως να δυσκολεύεσαι να τα φορέσεις στην καθημερινότητά σου. Με ένα ζευγάρι λεπτά καλτσάκια όμως ή με διχτυωτά, μπορείς άνετα να τα φορέσεις στο γρφείο ακόμα και με ένα πιο cool outfit.

Tip#5

24media

Το ζιγάγκο είναι η τάση που με έχει συνεπάρει φέτος. Το φοράς μέσα παό φορέματα, μέσα από πουκάμισα, με τα jampusits αλλά και το κοσοτύμι σου. Υπάρχει όμως κι ένα μικρό κόλπο που θα ανανεώσει ακόμα και το απλό ζιβάγκο σου και δεν είναι άλλο από το δέσιμο ενός φουλαριού πάνω από τον ψηλό λαιμό. Θα έχεις ένα εξαιρετικά κομψό αποτέλεσμα που θα το λετρέψεις.