SHOPPING

Αυτά τα σκουλαρίκια πρέπει να υπάρχουν στη συλλογή σου

Τα σκουλαρίκια έχουν πλέον γίνει ένα από τα πιο hot trends στα αξεσουάρ. Είναι απαραίτητο συστατικό για ένα ολοκληρωμένο και στιλάτο outfit και η αλήθεια είναι ότι χαρίζουν επιπλέον πόντους στο στιλ κάθε γυναίκας. Εκτός από τα statement σκουλαρίκια που είναι σχεδόν πάντα εντυπωσιακά και κλέβουν τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνιση που χρησιμοποιούνται, υπάρχουν και εκείνα που μπορείς να τα φοράς όλες τις ώρες της ημέρας, ανεξάρτητα από το ύφος του outfit αλλά και το προσωπικό σου στιλ.

Φυσικά σου μιλώ για τους κρίκους, που μπορεί να θυμάσαι τους τεράστιους από τα 90s ή τους πιο μικρούς που είχαν την τιμητική τους στα 80s. Όπως κι αν τους έχεις στο μυαλό σου, οι κρίκοι σε όλες τις εκδοχές και τα μεγέθη έχουν επανέλθει δυναμικά και καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις των must-have αξεσουάρ της σεζόν.

Εδώ έχω συγκεντρώσει μερικούς από τους πιο όμορφους κρίκους που θα βρεις στην αγορά για να επιλέξεις ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ. Απλοί αλλά και πιο ιδιαίτεροι, όλοι οι παρακάτω κρίκοι θα γίνουν αγαπημένο κόσμημα θα είναι χρήσιμο στη και για τα επόμενα χρόνια.

 Rose gold hoops, Folli Follie

 Braided κρίκοι, Mylifelikes

 Ασημένιοι κρίκοι, Maya Zoulovits

Embossed hoops, Mango

 Κρίκοι σε 3 μεγέθη σε χρυσό ή ασημί για να επιλέξεις, Tartarooga

Μεγάλοι κρίκοι, H&M

Σετ από ξύλινους και χρυσούς κρίκους, Zara

 “Matt” κρίκοι, Pico

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/mayastepper