ΜΟΔΑ

10 ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να έχεις σε πολλές εκδοχές

Έχουμε χάσει το μέτρημα στο πόσες φορές έχουμε μετανιώσει που δεν έχουμε αγοράσει πολλά από το ίδιο ρούχο που καταλήξαμε να λατρεύουμε και να φοράμε 24 ώρες το 24ωρο. Είναι το χειρότερο πράγμα στο shopping μετά το "έχει γίνει sold out από παντού". Αν πιάσεις τον εαυτό σου να αμφιταλαντεύεται μεταξύ του να αγοράσει εκείνη τη μπλούζα σε μαύρο ή γκρι, παρ' την και στα δύο χρώματα. Γιατί οι πιθανότητες είναι, μετά από βδομάδες, όταν ντύνεσαι το πρωί, να σκεφτείς εκείνη τη στιγμή και πόσο καλύτερο να έδειχνε το outfit σου αν είχες και εκείνη την χρωματική επιλογή. Το στιλ μας είναι πάντα καλύτερο όταν έχουμε επιλογές.

Γι΄αυτό εμείς συγκεντρώσαμε με μία λίστα από ρούχα και αξεσουάρ που θα πρέπει να πάρεις πολλά απ’ το καθένα -αν έχεις βρει το ένα και απόλυτο. Για να αποφύγεις να μετανιώσεις στο μέλλον, δες παρακάτω όλα τα κομμάτια, από το λευκό t-shirt μέχρι το μικροσκοπικό δαχτυλίδι.

1. Τ-shirts

 

Σίγουρα έχεις πολλά λευκά T-shirt αλλά υπάρχει και ένα που το φοράς περισσότερο. Αυτό το συγκεκριμένο θα πρέπει να το αποκτήσεις σε πολλές αποχρώσεις.

2. Σουτιέν ή bralettes

 

Εκτός από τους ανθρώπους στο γυμναστήριο και τον σύντροφό σου, κανείς άλλος δεν βλέπει το σουτιέν σου τόσο συχνά. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να πάρεις πολλά από το ίδιο σχέδιο αν βρεις το ένα και μοναδικό, super άνετο.

3. Πουλόβερ

 

Εκτός από το να αγοράσεις μοντέρνες εκδοχές με βολάν ή prints, απόκτησε ένα απλό πουλόβερ σε πολλές αποχρώσεις. Είναι αυτό με το οποίο θα συνδυάζεις τα πάντα.

4. Λευκά αθλητικά

 

Είναι ένα απόλυτα απαραίτητο και βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, άρα αξίζει να έχεις μερικά παραπάνω ζευγάρια από το αγαπημένο σου brand.

5. Μικρά δαχτυλίδια

 

Επειδή τα μικροσκοπικά δαχτυλίδια είναι πολύ εύκολο να χαθούν σε μία βραδινή έξοδο, επένδυσε σε έναν αριθμό από φθηνά του ίδιου (και διαφορετικού) σχεδίου.

6. Μαύρο καλσόν

 

Επειδή τα καλσόν σκίζονται πολύ εύκολα, είναι έξυπνο να αγοράσεις πακέτα από το αγαπημένο σου για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

7. Tζιν

 

Όταν βρεις επιτέλους το τζιν που ταιριάζει τέλεια στην σιλουέτα σου, δίνει έμφαση στους γλουτούς σου και επιβιώνει στο πλύσιμο -αγόρασέ το σε όλες τις αποχρώσεις α-μ-έ-σ-ω-ς. Δεν θα το μετανιώσεις.

8. Μαύρα flat παπούτσια

 

Η μικρή, μαύρη μπαλαρίνα πάντα θα έχει μία θέση στις καρδιές μας, αλλά αυτή τη σεζόν, με τόσες εκδοχές θα επενδύαμε εύκολα σε ένα ζευγάρι σε στιλ mule. Το συγκεκριμένο στιλ μπορεί να φορεθεί πολύ εύκολα παντού οπότε μην φοβηθείς να το πάρεις σε διάφορα χρώματα.

9. Κορμάκι

 

Όταν το πουκάμισό σου δεν δείχνει ωραίο ακόμα κι όταν το έχεις βάλει μέσα από το παντελόνι, τότε ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα κορμάκι. Το προφανές χρώμα είναι το μαύρο, αλλά σου προτείνουμε να επενδύσεις και σε άλλα ουδέτερα χρώματα όπως λευκό και γκρι.

10. Μικρά σκουλαρίκια (studs)

 

Έχε στο νου σου τα μικρά αυτά σκουλαρίκια, ως το νούμερο 1 πράγμα που χάνουμε πάντα. Για να αποφύγεις το πανικόβλητο ψάξιμο το πρωί, αγόρασε πολλά απ’ το αγαπημένο σου στιλ.