ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

InStyle Awards 2017: Ένα υπέροχο κόκκινο χαλί με μία μόνο εξαίρεση

Μία γιορτή μόδας αποτελούν τα InStyle Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Los Angeles. Βραβεία σε γυναίκες που ξεχώρισαν για το στιλ τους και έκαναν εμφανίσεις που πήραν διθυραμβικά σχόλια. Λάμψη, γοητεία και τύπος. Γυναίκες που όχι μόνο ξέρουν να ντυθούν κι έχουν στιλ αλλά και που με τη στάση ζωής τους επηρεάζουν όλες εκεί έξω.

Το κόκκινο χαλί που παρακολουθήσαμε ήταν ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Αντάξιο των Όσκαρ δεν ήταν και πολύ σωστά. Ένα κλικ πιο κάτω, ένα κλικ πιο μίνιμαλ. Ένα και μόνο το κλικ όμως μη νομίζεις ότι συνέβη κάτι λιγότερο.

Υπάρχει και μία παραφωνία σε όλο αυτό. Δε θέλω να σε στενοχωρήσω Demi Lovato μου αλλά το φόρεμα δε μου άρεσε. Προσωπική γνώμη. Αφού εσένα σου άρεσε μου αρκεί. Ήθελα όμως να εκφράσω την ένστασή μου.

Cate Blanchett με Givenchy 

Chris Pizzello/Invision/AP

Μία υπέροχη γυναίκα που φορά και δεν την φορά. Το κόκκινο Givenchy είναι μία από τις καλύτερες στιλιστικές επιλογές της. Ριγέ μοτίβο και υπέροχο ντεκολτέ. Δες τις γόβες της. Τις είδες; Για να ξέρεις τι πρέπει να αγοράσεις όταν πληρωθείς τέλος του μήνα.

Selena Gomez με Jacquemus

Chris Pizzello/Invision/AP

Δίνω άριστα και θεωρώ ότι η Selena Gomez έχει αργήσει πάρα πολύ να βρει το στιλ της. Είναι λιτό και σέξι με τσαχπινιά στο τακούνι που δίνει έξτρα πόντους. Τα πιασμένα μαλλιά με τη χωρίστρα στη μέση είναι τάση, είναι φάση.

Demi Lovato με Alice + Olivia

Chris Pizzello/Invision/AP

Δεν είναι αυτό που ήθελα να δω χωρίς να έχω απάντηση για το τι θα ήταν αυτό που θα ήθελα να δω. Αν και τα παστέλ είναι στα trends της σεζόν το συγκεκριμένο φόρεμα κάνει λίγο για τις παλιές αγάπες μη μιλάς.

Zendaya με Schiaparelli

Chris Pizzello/Invision/AP

Όλα έγιναν απολύτως σωστά και η Zendaya εξελίσσεται σε ένα fashion icon με ιδιαίτερη επιρροή στον κόσμο της μόδας. Το ουράνιο τόξο Schiaparelli ήταν από τα καλύτερα της βραδιάς.

Kate Bosworth με Alexandre Vauthier

Chris Pizzello/Invision/AP

Χειροκρότημα. Κι άλλο χειροκρότημα. Κι άλλο λίγο. Μπορώ να σταματήσω. Χρυσή παγιέτα Alexandre Vauthier για την Kate Bosworth που μας αρέσει γιατί τολμά. Μπλε μπουτονιέρα. Ναι ρε φίλε. Ένα τελευταίο χειροκρότημα.

Elle Fanning με Versace

Chris Pizzello/Invision/AP

Ένα Versace την ημέρα, την κακογουστιά κάνε πέρα. Η Elle Fanning μπορούσε και το έκανε. Επέλεξε ένα εκκεντρικό κομμάτι από τη συλλογή, συνδύασε ασορτί παπούτσια και ανέβηκε τη στιλιστική κορυφή με άνεση. Θέλεις να κόψεις αφέλειες; Καλά τα λες.

Cindy Crawford με Versace

Chris Pizzello/Invision/AP

Πάντα σικ και σέξι. Η Cindy Crawford δε συνηθίζει να αλλάζει στιλ. Μένει κι επιμένει στις σκούρες αποχρώσεις και στα φορέματα με σκίσιμο στο πλά.

Kelly Rowland με George Chakra

Chris Pizzello/Invision/AP

Kelly Rowland για την αλλαγή. Αυτές οι κόκκινες μπότες είναι ό,τι πιο hot υπάρχει αυτή τη σεζόν. Το φόρεμα θα μπορούσε να μην έχει τούλι από τη μέση και κάτω αλλά συγχωρείται.

Heidi Klum με Vionnet

Chris Pizzello/Invision/AP

Εντυπωσιακά κομψή η Heidi Klum με δημιουργία Vionnet. Ολόσωμη λευκή φόρμα με ιδιαίτερο μανίκι με διαφάνεια. Το χρώμα στη μέση έδινε μία ιδιαίτερη πινελιά.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP