GRAMMY AWARDS

Grammys 2017: Οι red carpet εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε

Η 59η τελετή των βραβείων Grammys πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles με το red carpet να είναι για ακόμα μία φορά γεμάτο από τις διάσημες παρουσίες της παγκόσμιας μουσικής κι όχι μόνο, σκηνής. Λαμπεροί καλεσμένοι διέσχισαν το κόκκινο χαλί με εντυπωσιακά looks που αξίζουν την προσοχή σου.

Η εκκεντρική Rihanna, η sexy Jennifer Lopez, η κομψή Adele και πολλές ακόμα έκαναν παρέλαση στο κόκκινο χαλί των Grammys και επιτέλους μπορούμε να πούμε ότι αυτή τη φορά είχε ενδιαφέρον. Μπορεί να μην ήταν όλα τέλεια, αλλά τα περισσότερα είχα σίγουρα προσωπικότητα και χαρακτήριζαν τις κυρίες που τα φορούσαν.

Adele

© Getty Images / Ideal Image

Μία olive δημιουργία υψηλής ραπτικής από την οίκο Givenchy επέλεξε η τραγουδίστρια για το κόκκινο χαλί. Μία σωστή επιλογή που την κολάκευε και της χάρισε την απαραίτητη δόση λάμψης για τη βραδιά.

Chrissy Teigen

© Getty Images / Ideal Image

Sexy εμφάνιση όπως αναμενόταν από την Chissy Teigen. Διατηρώντας τους άτυπους κανόνες του red carpet look και δίνοντας τη δική της πινελιά, η όμορφη Chrissy άφησε το στίγμα της στα φετινά Grammys.

Rihanna

© Getty Images / Ideal Image

Two-piece δημιουργία από τον Armani Privé για την Rihanna, η οποία ολοκλήρωσε την red carpet εμφάνισή της με κοσμήματα Chopard. Φαίνεται ότι η pop τραγουδίστρια έχει αδυναμία στα εντυπωσιακά, φουσκωτά φορέματα, τουλάχιστον όταν πρόκειται να περπατήσει στο κόκκινο χαλί. Και προφανώς κάνει πολύ καλά!

Giuliana Rancic

© Getty Images / Ideal Image

Η παρουσιάστρια ντυμένη στα λευκά με κοντό φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti, το οποία συνόδευσε με ένα ζευγάρι επίσης λευκές γόβες Christian Louboutin.

Heidi Klum

© Getty Images / Ideal Image

Το top model διάλεξε ένα κοντό, metallic φόρεμα του Γερμανού σχεδιαστή Philipp Plein που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τα εξαιρετικά της πόδια.

Jennifer Lopez

© Getty Images / Ideal Image

Ενώ μας έχει συνηθίσει στις nude, bronze και χρυσές αποχρώσεις, στο red carpet των Grammys, η JLo επιλέγει μία παστέλ δημιουργία Ralph and Russo Couture. Τόσο ρομαντική όσο και sexy, η λατίνα star κατάφερε και πάλι να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Katy Perry

© Getty Images / Ideal Image

Ένα ιδιαίτερο φόρεμα από τον Tom Ford για την Katy Perry. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι άκρως κολακευτικό, αλλά είναι στα Grammys, είναι η Katy Perry και το κόκκινο χαλί χωράει και metallic υφές και πούπουλα.

Lea Michele

© Getty Images / Ideal Image

Μία ξεχωριστή εμφάνιση με μακριά φούστα και crop top από τον Cavalli. Η Lea Michele έκανε τη διαφορά, ξεφεύγοντας από τις κλασσικές επιλογές και κατάφερε να εντυπωσιάσει.

Demi Lovato

© Getty Images / Ideal Image

Julien Macdonald ήταν η επιλογή της Demi Lovato για μία super sexy εμφάνιση. Ένα φόρεμα που ανήκει στην κατηγορία των optical illusion dresses και μεταμορφώνει τη σιλούετα.

Carrie Underwood

© Getty Images / Ideal Image

Επιτέλους ένα λαμπερό κόκκινο φόρεμα από τον Elie Madi για την Carrie Underwood. Με αρκετή λάμψη και sexy λεπτομέρειες, αυτή η εμφάνιση σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις.

Beyoncé

© Getty Images / Ideal Image

Αν και δεν περπάτησε στο κόκκινο χαλί, η Beyoncé έκανε την εμφάνισή της στη σκηνή και για ακόμα μία φορά παρά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα είναι λαμπερή, όπως αρμόζει στην περίσταση.

 

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image