ANGELINA JOLIE

Governors Awards 2017: Λευκό, κόκκινο και μαύρο κυριάρχησαν στο κόκκινο χαλί

Όσο πλησιάζουμε στον Δεκέμβριο, εκτός από τα Χριστούγεννα, έρχονται και οι μεγάλες τελετές βράβευσης, όπου έχουμε την ευκαιρία να δούμε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Την επίσημη προ- οσκαρική περίοδο άνοιξε η 9η τελετή απονομής των Governors Awards, που έγινε στο Λος Άντζελες, στην οποία η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών βραβεύει άτομα που έχουν συνεισφέρει με το έργο τους στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Στη φετινή τελετή βρέθηκαν δεκάδες αγαπημένοι celebrities του Ηollywood και το κόκκινο χαλί ήταν ένας συνδυασμός λευκών, κόκκινων και μαύρων outfits, με ορισμένες εξαιρέσεις φυσικά. Παρακάτω θα βρεις τις 21 εμφανίσεις που μας τράβηξαν την προσοχή.

Το λευκό τίμησαν οι:

Emma Stone

Η λίστα μας ανοίγει με την αγαπημένη μας Emma Stone, που έκανε μια casual chic εμφάνιση με το λευκό, μακρύ, τύπου γιλέκο φόρεμά της από τον οίκο Louis Vuitton.

Jordan Strauss/Invision/AP

Zoe Kazan

Το dream girl μας, Zoe Kazan διάλεξε ένα ρομαντικό Prada, το οποίο συνδύασε υπέροχα με classy μακιγιάζ και κότσο.

Jordan Strauss/Invision/AP

Hong Chau

Η Hong Chau έβαλε ένα φόρεμα θέλουμε σε πιο κοντό (Λ. Συγγρού είμαστε αν μας διαβάζουνε στου Philosophy di Lorenzo Serafini).

Jordan Strauss/Invision/AP

Greta Gerwig

Η Greta Gerwig προτίμησε ένα φαινομενικά αδιάφορο, λευκό φόρεμα του οίκου The Row Spring, ΑΛΛΑ όταν γύρισε πλάτη και αποκαλύφθηκε η κόκκινη λεπτομέρεια μας τράβηξε το ενδιαφέρον.

Jordan Strauss/Invision/AP

Το κόκκινο τίμησαν οι:

Carey Mulligan

Η Carey Mulligan έκανε μια φανταστική εμφάνιση με το Giambattista Valli φόρεμα, το οποίο δεν συνδύασε με κανένα αξεσουάρ, προτίμησε μόνο το έντονο μακιγιάζ στα μάτια.

Jordan Strauss/Invision/AP

Jessica Chastain

Το Τζεσικάκι της καρδιάς μας, αν και είναι κοκκινομάλλα δεν φοβάται καθόλου να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με κόκκινο outfit και μάλιστα διαφορετικών αποχρώσεων! Έτσι την είδαμε με ένα απλό αλλά κομψό Alexander McQueen.

Jordan Strauss/Invision/AP

Diane Kruger

Το Givenchy της βραδιάς το φόρεσε η Diane Kruger, άλλη μια απόδειξη ότι οι ξανθιές γυναίκες λάμπουν μέσα σε πορτοκαλοκόκκινα οutfits.

Jordan Strauss/Invision/AP

Το μαύρο τίμησαν οι:

Michelle Williams

Θα βαρεθούμε άραγε ποτέ να βλέπουμε την Michelle Williams στο κόκκινο χαλί με τα πιο κομψά outfits που της ταιριάζουν ΟΛΑ γάντι; Μάλλον όχι. Εδώ την βλέπουμε ένα Louis Vuitton σύνολο.

Jordan Strauss/Invision/AP

Jennifer Lawrence

Η Τζελώ πάντως έκανε μια πιο δραματική εμφάνιση με το Alexander McQueen outfit της. Μας άρεσε.

Jordan Strauss/Invision/AP

Helen Mirren

Η Helen Mirren έπαιξε επίσης στην ομάδα του ‘black outfit’ μόνο που προτίμησε μια statement φούστα για να κάνει τη διαφορά.

Jordan Strauss/Invision/AP

Allison Janney

Η υπέρ- κόμψη Allison Janney πιστή στο little black dress, εμφανίστηκε με ένα μαύρο, αλλά λαμπερό φόρεμα Monique Lhuillier, που συνδύασε εξαιρετικά με εντυπωσιακά σκουλαρίκια, natural make up look και μαύρες γόβες.

Jordan Strauss/Invision/AP

Sarah Paulson

Η Sarah Paulson προτίμησε κλασσική γραμμή, αλλά έκανε τη διαφορά με τους εντυπωσιακούς ώμους που είχε το Miu Miu φόρεμά της.

 

Jordan Strauss/Invision/AP

Salma Hayek

Δεν προτίμησε τους δραματικούς ώμους μόνο η Sarah Paulson, αλλά και η Salma Hayek! Το Gucci φόρεμα που διάλεξε ήταν γυαλιστερό, τόνιζε την μικροκαμωμένη φιγούρα της και είχε εντυπωσιακά κοσμήματα στους ώμους.

Jordan Strauss/Invision/AP

Margot Robbie

Η Margot το έζησε για τα καλά και έφερε λίγο από το glam του παλιού Hollywood στο κόκκινο χαλί με το Altuzarra outfit της.

Jordan Strauss/Invision/AP

Saoirse Ronan

Η Σίρσα (το γράφω στα ελληνικά γιατί είμαι σίγουρη ότι κανείς δεν ξέρει πώς προφέρεται κανονικά!) μπαίνει ξεκάθαρα στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες καθώς η εμφάνισή της, από τα μαλλιά μέχρι το φόρεμα Ralph & Russo, που διάλεξε ήταν υπέροχη.

Jordan Strauss/Invision/AP

Allison Williams

Άλλη μια total black εμφάνιση που δεν ήταν όμως καθόλου βαρετή! Η Allison Williams φόρεσε το εντυπωσιακό μαύρο, βελούδινο φόρεμα του Brandon Maxwell.

Jordan Strauss/Invision/AP

Αυτές που ξεχώρισαν:

Tessa Thompson

Η φανταστική Tessa Thompson, που απολαύσαμε στην ταινία ”Thor” προφανώς και θα έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση. Διάλεξε ένα φόρεμα του οίκου Altuzarra ενώ προτίμησε make up look με έντονα χείλη.

Jordan Strauss/Invision/AP

Kristen Wiig

*σηκώνεται όρθια, χειροκροτάει*

Η Kristen Wiig δεν δίστασε να εμφανιστεί με πράσινο βελούδινο μακρύ φόρεμα από τον οίκο Galvan London, το οποίο συνδύασε με χρυσά πέδιλα και μεγάλους χρυσούς κρίκους.

Jordan Strauss/Invision/AP

Sofia Coppola

Η Sofia Coppol είπε να δείξει την αγάπη της στον οίκο Chanel και εμφανίστηκε με ένα χρυσό- μπεζ outfit από τη συλλογή Pre- Fall 2017.

Jordan Strauss/Invision/AP

Patty Jenkins

Η σκηνοθέτης της ”Wonder Woman” δεν ακολούθησε κανένα χρωματικό κανόνα για το κόκκινο χαλί, έτσι εμφανίστηκε με ένα φωτεινό κοραλί φόρεμα, που της πήγαινε εξαιρετικά.

Jordan Strauss/Invision/AP

Angelina Jolie

Η Angelina δεν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, αλλά μόνο στη σκηνή όπου βράβευσε την Agnès Varda για την προσφορά της στον κινηματογράφο. Το φόρεμα που διάλεξε ήταν σε χρυσό- μπεζ αποχρώσεις με λεπτομέρειες από παγέτες από τον οίκο Elisabetta Franchi.

Chris Pizzello/Invision/AP

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP