JESSICA CHASTAIN

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις από το τελευταίο ΣΚ στις Κάννες

Το φετινό red carpet του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών όπως είδες είχε πολλές εμφανίσεις που άξιζαν την προσοχή σου. Εντυπωσιακές και αποκαλυπτικές, ρομαντικές και sexy, οι celebrities είχαν έμπνευση και εμείς πολλά να δούμε. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν το τελευταίο του φεστιβάλ και αυτές οι κυρίες κέντρισαν το ενδιαφέρον με τις εμφανίσεις τους.

Η Jessica Chastain και την Uma Thurman, οι οποίες περπάτησαν το κόκκινο χαλί και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Εμφανίστηκαν στην τελετή για το κλείσιμο του φεστιβάλ και οι δύο με λαμπερά red carpet looks.

Jessica Chastain

Photo: Arthur Mola/Invision/AP

Η όμορφη ηθοποιός επέλεξε μία δημιουργία του Zuhair Murad. Ένα λευκό, φόρεμα με κομψό μπούστο και ένα εντυπωσιακό κόκκινο κέντημα στο μπροστινό μέρος που έδενε υπέροχα με τα κόκκινα χείλη της. Το porcelain skin της Jessica μαζί με υπέροχα retro waves των μαλλιών της ολοκλήρωσαν το look της, χαρίζοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι σε ατό το red carpet είδαμε αρκετά μαύρα αλλά και metallic φορέματα κι έτσι το λευκό της Chastain ξεχώρισε.

Uma Thurman

Photo: Arthur Mola/Invision/AP

Από την άλλη η Uma Thurman που είναι συνήθως πιο ήσυχη στις red carpet εμφανίσεις της, αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά με μία δημιουργία που έφερε την υπογραφή του Atelier Versace. Το gold-fringed φόρεμά της τράβηξε τα βλέμματα από την υπέροχη κίνηση που είχε καθώς εκείνη περπατούσε στο κόκκινο χαλί, αλλά και από το sexy, πλαϊνό σκίσιμο που άφηνε το πόδι της Thurman σε κοινή θέα.

Ωστόσο δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στην βραβευμένη πια Diane Kruger, η οποία έφτασε στην τελετή με ένα μαύρο off-shoulder φόρεμα με bubbled μανίκια του οίκου Dior. Με side part wavy χτένισμα και ένα natural makeup, η αριστοκρατική Diane έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση, εντυπωσιακή και κομψή όσο πρέπει.

Diane Kruger

Photo: Arthur Mola/Invision/AP

Εδώ η Diane Kruger μαζί με τον σκηνοθέτη Fatih Akin

 

Κεντρική φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP