NICOLE KIDMAN

Κάννες ’17 Red Carpet: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στην πρεμιέρα του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Γιώργος Λάνθιμος δίνει δυναμικά το παρόν στο 70ο Φεστιβάλ Καννών και η πρεμιέρα της ταινίας του, ''The Killing Of A Sacred Deer'' είχε δυνατές παρουσίες στο κόκκινο χαλί. Εκτός της Nicole Kidman, που είναι ξεκάθαρα η πιο καλοντυμένη της  ημέρας στο Φεστιβάλ, είδαμε εξίσου εντυπωσιακές εμφανίσεις από τις Andie MacDowell, Sara Sampaio και Eva Longoria.

Sara Sampaio με Francesco Scognamiglio

Το μοντέλο της Victoria’s Secret, που εμφανίστηκε με ένα ονειρικό διάφανο λευκό φόρεμα και statement κοσμήματα τράβηξε (προφανώς) τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί.

Arthur Mola/Invision/AP

Nicole Kidman με Calvin Klein

Η Nicole έχει αφήσει ιστορία στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ και φέτος πρόσθεσε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση με το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ Calvin Klein φόρεμά της.

Arthur Mola/Invision/AP

Eva Longoria με Marchesa

Η Eva το έζησε πριγκιπικά και διάλεξε ένα κλασικό red carpet φόρεμα (αρκετά safe επιλογή θα έλεγε κανείς) από τον οίκο Marchesa.

AP Photo/Thibault Camus

Andie MacDowell με Roberto Cavalli

Άλλη μια διαφάνεια στο κόκκινο χαλί, αυτή τη φορά από την 59χρονη Andie MacDowell, η οποία εμφανίστηκε με ένα πανέμορφο Roberto Cavalli φόρεμα.

AP Photo/Thibault Camus

Jurdan Dunn με Elie Saab

Κόκκινο χαλί χωρίς Elie Saab γίνεται; Δεν γίνεται. Η Jurdan διάλεξε ένα ρομαντικό διάφανο φόρεμα με κεντητές λεπτομέρειες.

Arthur Mola/Invision/AP

Izabel Goulart με Ralph & Russo

H πανέμορφη Izabel πάντως έκανε μια safe αλλά ΠΑΡΑΠΟΛΥΣΕΞΙ εμφάνιση καθώς το λευκό Ralph & Russo που διάλεξε τόνιζε εξαιρετικά το σώμα της.

Arthur Mola/Invision/AP

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Thibault Camus