CELEBRITY STYLE

Η Solange Knowles με την πιο ανατρεπτική εμφάνιση που είδες τελευταία

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Το ετήσιο gala του Parsons στην Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας με τιμώμενο πρόσωπο την Solange Knowles. Σκοπός του gala είναι να συγκεντρώσει χρήματα για τις υποτροφίες των φοιτητών του και ο κόσμος της μόδας αλλά και θαυμαστές αυτής καλούνται να συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο ο καθένας. Η Solange Knowles, η οποία πρόσφατα σχεδίασε ένα κοστούμι για το Hammer Museum στο Los Angeles, ήταν το πρόσωπο της βραδιάς και η αλήθεια είναι ότι κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το outfit που διάλεξε για το κόκκινο χαλί.

Μία ιδιαίτερη και ανατρεπτική cut-out Shanel δημιουργία σε μαύρο χρώμα από τη συλλογή των απόφοιτων του Parsons που παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας ήταν αυτή που έκανε την Solange να ξεχωρίσει στο red carpet της βραδιάς. Το outfit ολοκλήρωσε με επίσης μαύρα strappy heels και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα προς τα πίσω σε ένα απλό updo.

A post shared by Solange (@saintrecords) on

Η Solange δήλωσε πολύ χαρούμενη για την τιμή αυτή, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που έχει συμβάλλει δραστικά στη δουλειά της με όσα έχει μοιραστεί μαζί της.

solange-knowles

Η Solange Knowles φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη σχέση με τη  μόδα και κάθε της επίσημη εμφάνιση έχει το προσωπικό της touch. Αυτή τη φορά, επέλεξε να φορέσει ένα τολμηρό ρούχο από τη νέα γενιά που θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στη μόδα και εκείνη είναι ήδη μέρος αυτού.

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP