CELEBRITY STYLE

Η Σμαράγδα Καρύδη αποθεώνει το floral το χειμώνα

Η Σμαράγδα Καρύδη μόλις ξεκίνησε το ''Νότα Μία'', μία νέα μουσική εκπομπή στον Alpha και άρχισε ήδη να μας απασχολεί με τα outfits που επιλέγει. Ήδη από το trailer, η ηθοποιός έκανε εντύπωση τόσο με τις χορευτικές της ικανότητες (είδες μέχρι που φτάνει το πόδι της) όσο και με το υπέροχο φόρεμα των MI-RO που φορούσε.

 

Στην πρεμιέρα φόρεσε ένα ethnic φόρεμα με country αναφορές, ενώ στην επόμενη εκπομπή σου δείχνει απλά πώς μπορείς να φορέσεις ένα floral φόρεμα ακόμα και τώρα που ο καιρός θυμίζει χειμώνα.

 

Επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με φούξια σκούρα λουλούδια σε midi ύψος και το συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες στην απόχρωση του σάπιου μήλου.

 

Σίγουρα δεν πρόκειται για κάποιον πρωτότυπο συνδυασμό, είναι ωστόσο ένας τρόπος να σου θυμίσω ότι το floral φόρεμα έχει θέση στη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου (εξαρτάται από το ύφασμα πάντα) και θα ταιριάξει άψογα με τις άνετες μπότες σου, ακόμα κι αν είναι midi ή μακρύ. Ένα ζεστό παλτό από πάνω ή μία μάλλινη, ζακέτα είναι ό,τι χρειάζεσαι για να έχεις ένα cozy, καθημερινό outfit.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/smaragda_karidi_official