CELEBRITY STYLE

Η Sarah Jessica Parker θυμήθηκε την Carrie Bradshaw με λάθος τρόπο

AP IMAGES

Έχει εντυπωθεί στο μυαλό σου σαν ένα fashion girl και φυσικά ο ρόλος της ως Carrie Bradshaw έχει παίξει κατασταλτικό ρόλο σε αυτό. Η Sarah Jessica Parker στα 52 της ξέρει καλά να χρησιμοποιεί την μοναδική αίσθηση του γούστου που έχει, κάνοντας εκκεντρικές εμφανίσεις και αναπάντεχους συνδυασμούς και καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις.

Αυτή τη φορά όμως, που ο φωτογραφικός φακός την έπιασε έξω από το σπίτι της στο Manhattan, η Sarah Jessica Parker, δεν τα κατάφερε όσο καλά το έκανε τις προηγούμενες φορές. Η stylish ηθοποιός φόρεσε πολύχρωμο, printed cocktail φόρεμα με βελούδινο μπλε σακάκι, φούξια pumps και καλσόν, ενώ αντί για τα classy τσαντάκια της, κρατούσε ένα bronze backpack. Αν και το φόρεμα δεν είναι από τα καλύτερα που έχει φορέσει θα μπορούσα να το δεχτώ μαζί με το σακάκι και τις γόβες. Το ροζ καλσόν όμως σε συνδυασμό με το ανεξήγητο backpack σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο έχει να σου δείξει η Sarah Jessica Parker από το street style της.

 

Δεν είναι κάθε μέρα καλή μέρα, γι’ αυτό όπως κι αν έχει δεν θα κρίνουμε αυστηρά για αυτή την αστοχία της την Sarah Jessica Parker. Αν όμως σου περάσει από το μυαλό κάτι αντίστοιχο, καλύτερα να μην το δοκιμάσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP