CELEBRITY STYLE

Η Sandra Bullock σε τηλεοπτικό show με κόκκινη ολόσωμη φόρμα

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Είναι μία από τις επιτυχημένες ηθοποιούς του Hollywood και πολύ συμπαθής στο κοινό, που συνήθως απασχολεί την κοινή γνώμη με τα επαγγελματικά της. Κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις σε red carpets και events που σχετίζονται άμεσα με τις ταινίες της και εμφανίζεται περισσότερο όταν πρόκειται να προωθήσει κάποια από αυτές.. Αυτό τον καιρό, λοιπόν, η Sandra Bullock μαζί με πολλές ακόμα ηθοποιούς κάνουν εμφανίσεις και φωτογραφίζονται για την προώθηση του Ocean's 8.

Στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας εμφανίστηκε ως καλεσμένη στο τηλεοπτικό show του Jimmy Kimmel και δεν μπορώ παρά να σχολιάσω το υπέροχο jumpsuit που διάλεξε για την περίσταση.

 

Η Sandra σπάνια επιλέγει λαμπερά κομμάτια για τις επίσημες εμφανίσεις της, αλλά όταν το κάνει κλέβει τις εντυπώσεις. Αυτό ακριβώς έκανε και με την πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση. Διάλεξε ένα μπορντό, sequined jumpsuit Temperley, το οποίο υποστήριξε άψογα.

Το βαθύ ντεκολτέ έδινε ένα έντονο στοιχείο θηλυκότητας, ενώ το γεγονός ότι ήταν jumpsuit και μάλιστα crop ταίριαξε άψογα με την cool ιδιοσυγκρασία της ηθοποιού. Το outfit ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα, ενώ δεν φόρεσε καθόλου κοσμήματα.

Ιδού λοιπόν, πώς μπορείς να είσαι minimal αλλά και λαμπερή ταυτόχρονα. Κάν’ το όπως η Sandra Bullock.

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP