CELEBRITY STYLE

3 φορές που ζηλέψαμε τα πανωφόρια της Rosie Huntington-Whiteley

Τα παλτό αυτό το χειμώνα έχουν κερδίσει έδαφος στην κατηγορία ''πανωφόρια'' και το καλό είναι ότι η χρωματική παλέτα δεν είναι καθόλου περιορισμένη. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο όμως είναι η μεγάλη ποικιλία στις υφές και τις υφάνσεις αλλά και η επιστροφή του λευκού ως ένα από τα πιο hot χρώματα. Ιδανικές είναι οι street εμφανίσεις της Rosie Huntington-Whiteley, η οποία δείχνει ξεκάθαρα μία αδυναμία στο λευκό αλλά και το fluffy καμηλό.

A post shared by koefia 25 (@koefia25) on

Το λευκό παλτό μπορεί άνετα να φορεθεί καθημερινά και αυτό το outfit είναι η απόδειξη. Η Rosie Huntington το συνδύασε με ένα denim look και ψηλοτάκουνα μποτάκια, ενώ έβαλε ένα λεπτό ζωνάκι στη μέση για να κάνει πιο cozy το αποτέλεσμα.

Ένα fluffy παλτό είναι πάντα ευπρόσδεκτο σε κάθε ντουλάπα. Σε ένα χρώμα όπως αυτό της πούδρας, θα κάνει το street style σου λίγο πιο ζεστό χωρίς να χάσει την κομψότητά του.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Ένα λευκό, μάλλινο παλτό με λίγο μετάξι στη σύνθεσή του μπορεί να συνοδεύσει ακόμα και το καλό σου φόρεμα σε μία επίσημη περίσταση. Επίσης, με ένα σάλι μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και στο everyday look σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/rosiehw