CELEBRITY STYLE

Η Olivia Palermo λανσάρει νέο trend στο show του Dior

Κάθε εμφάνιση της Olivia Palermo έχει ένα στιλιστικό μάθημα να σου δώσει. Ξέρει καλά να ακολουθεί τις τάσεις, αλλά αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ο τρόπος που τις υιοθετεί και τις ενσωματώνει στο προσωπικό της στιλ. Αυτό επιβεβαίωσε και η πρόσφατη εμφάνισή της στο fashion show του Dior για την Cruise collection.

H Olivia Palermo πήγε στην Καλιφόρνια για το show και έδειξε έναν άλλο στιλιστικό εαυτό. Απαρνήθηκε τα κομψά της outfits και φόρεσε ένα oversized, απλό μαύρο hoodie με ένα minimal choker και μόλις δημιούργησε το trend του επόμενου χειμώνα.

 Photo: Willy Sanjuan/Invision/AP

Το outfit ολοκλήρωσε με μαύρα culottes και ένα ζευγάρι rock booties ενώ το μπορντό τσαντάκι της ήταν αυτό που έδινε λίγο χρώμα στο σύνολο.

Photo: Willy Sanjuan/Invision/AP

Το cool outfit έκανε ακόμα πιο ενδιαφέρον με το beauty look της. Ένα full top bun και απόλυτα φυσικό μακιγιάζ ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν. Δώσε και λίγη προσοχή στα ’00s rose-tinted Dior So Real γυαλιά ηλίου.

Να πώς θα βάλεις τον επόμενο χειμώνα το αγαπημένο σου φούτερ. Πάνω από το λευκό σου πουκάμισο θα είναι άψογο ακόμα και για το office look σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP