CELEBRITY STYLE

Style file: Η εξέλιξη στο στιλ της Meghan Markle. Από το Suits μέχρι το παλάτι

AP Photo/Matt Dunham

Είναι η είδηση της εβδομάς και αφορά στο γάμο της χρονιάς. Η φρενίτιδα για τον επερχόμενο βασιλικό γάμο που θα γίνει το Σάββατο έχει βγει εκτός συνόρων και ο πλανήτης ζει μαζί με όλους τους φανατικούς της βασιλικής, βρετανικής οικογένειας, την ένταση της προετοιμασίας. Όπως αναμενόταν, το ενδιαφέρον όλο έχει στραφεί στην μέλλουσα νύφη. Η Meghan Markle είναι μία σύγχρονη σταχτοπούτα που από τη μία μέρα στην άλλη άλλαξε όλη της η ζωή. Μαζί με την τύχη της Meghan Markle όμως, άλλαξε και το στιλ της. H 36χρονη ηθοποιός σύντομα θα πάρει επίσημα τον τίτλο της Δούκισσας και μαζί του όλες τις υποχρεώσεις και τους περιορισμούς που αυτός επιφέρει.

Αφού λοιπόν, έχουμε μιλήσει για τα κοσμήματα, το νυφικό, την οικογένειά της, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, ας ρίξουμε μία ματιά στο στιλ της μέχρι σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι η όμορφη Meghan δεν ήταν καθόλου γνωστή για το καλό της γούστο κι αυτό είναι ξεκάθαρο από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις της πλάι στον πρίγκιπα Harry. Η Meghan Markle κατάφερε να φέρει το στιλ της στα μέτρα που της επιβάλει ο νέος της ρόλος, χωρίς όμως να χάσει την προσωπικότητά της. Δεν είναι τόσο πιστή στο ενδυματολογικό πρωτόκολλο αλλά η Kate έχει βοηθήσει ώστε μερικές στιλιστικές παρατυπίες να παραβλέπονται από την βασίλισσα.

Όλη αυτή η αλλαγή μέσα σε λίγους μόλις μήνες. Φαντάσου τι έχουμε να περιμένουμε μετά το γάμο που η σύγκριση με την συννυφάδα Kate Middleton, η οποία έχει βάλει ψηλά τον πήχη- θα είναι αναμενόμενη.

Νοέμβριος 2015

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Λίγα χρόνια πριν, ως star από το Suits, η Meghan δεν είχε πολύ στενή σχέση με την απόλυτη κομψότητα. Σίγουρα, τα όμορφα πόδια της τη βοηθούσαν να είναι εντυπωσιακή, αλλά να κρίνουμε από τις τωρινές εμφανίσεις, μπορούσε σαφώς καλύτερα.

Μάιος 2016

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Μία εμφάνιση που μάλλον δε θα ξανακάνει η όμορφη Meghan Markle μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Πάνε τα σορτσάκια.

Μάρτιος 2017

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα ο αρραβώνας της, η Meghan Markle φαίνεται ότι δεν είχε αναζητήσεις σχετικά με το βασιλικό, ενδυματολογικό πρωτόκολλο.

Δεκέμβριος 2017

Andy Stenning/Pool Photo via AP

Andy Stenning/Pool Photo via AP

Από τις πρώτες εμφανίσεις της μετά την επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων, η Meghan άρχισε να μπαίνει στο ρόλο της και με την επιλογή των ρούχων.

Δεκέμβριος 2017

AP Photo/Alastair Grant

AP Photo/Alastair Grant

Σίγουρα αυτό το outfit επιδεχόταν εξέλιξης, όπως μπορείς να δεις και παρακάτω με τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις.

Μάρτιος 2018

Hannah McKay/Pool via AP

Hannah McKay/Pool via AP

Σιγά-σιγά, η Meghan Markle αρχίζει να λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψη την επιρροή της και μέσω του στιλ της.

Αρπίλιος 2018

Yui Mok/Pool via AP

Yui Mok/Pool via AP

Στους αγαπημένους της σχεδιαστές προστίθενται και πολύ διάσημοι, βρετανικοί οίκοι μόδας και κάθε φορά εμφανίζεται όλο και πιο κομψή.

Αρπίλιος 2018

Chris Jackson/Pool Photo via AP, File

Chris Jackson/Pool Photo via AP, File

Σπάει τους κανόνες τους παλατιού και φοράει μαύρο σε επίσημη εκδήλωση, αλλά το κάνει πολύ σωστά.

Απρίλιος 2018

AP Photo/Alastair Grant, Pool

AP Photo/Alastair Grant, Pool

Το στιλ της έχει ξεκάθαρα αρχίσει να ανανεώνεται και να προσαρμόζεται στα δεδομένα που της επιβάλλει η θέση της, χωρίς όμως να φαίνεται ότι την ζορίζει.

Απρίλιος 2018

Toby Melville/Pool Photo via AP

Toby Melville/Pool Photo via AP

Το κλασικό, βρετανικό στιλ φαίνεται ότι αρχίζει να αρέσει στην Meghan κι εμείς να πούμε φυσικά ότι της πάει πολύ.

Απρίλιος 2018

AP Photo/Matt Dunham

AP Photo/Matt Dunham

Κάθε φορά εμφανίζεται όλο και καλύτερη και η αξιοπρόσεκτη, στιλιστική της εξέλιξη έχει πραγματοποιηθεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η Meghan Markle είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που επιβεβαιώνει ότι τα παραμύθια μπορούν να συμβούν και στην πραγματικότητα και έχει ήδη ένα κοινό που την ακολουθεί πιστά. Ακολουθώντας τα βήματα της Kate, πάντα με την δική της προσωπικότητά, παίρνει την κοινή γνώμη με το μέρος της και επηρεάζει ακόμα και τη βιομηχανία της μόδας, προς το παρόν της Βρετανίας.

Μένει τώρα να δούμε την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της με το νυφικό και ο πρώτος κύκλος Meghan Markle κλείνει. Σε λίγο θα μιλάμε για το στιλ της Δούκισσας του Sussex και από ό,τι φαίνεται θα έχουμε να πούμε πολλά.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Matt Dunham