MEGHAN MARKLE

Η Meghan Markle έχει ήδη επιρροή στην βρετανική μόδα και μάλιστα για καλό σκοπό

Photo by Tolga Akmen/Pool Photo via AP

Δεν έμειναν πολλές μέρες πριν την τέλεση του γάμου της χρονιάς. Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα γίνουν επίσημα ζευγάρι και οι δυο τους βρίσκονται στον πυρετό των προετοιμασιών της μεγάλης μέρας. Φυσικά, η όμορφη Meghan έχει περισσότερα να απασχολήσει την κοινή γνώμη με τα ρούχα της, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Επομένως, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθείς την επίδρασή της σε ό,τι αγγίζει.

Αυτό το γεγονός δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους διάσημους οίκους στην Μ. Βρετανία και κυρίως αυτούς που ήδη σχέση με το παλάτι. Ένα από αυτούς είναι ο οίκος Burberry, τον οποίο στηρίζουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας καθώς και η ίδια η Meghan. Σε πρόσφατη επίσημη επίσκεψή της στο Εδιμβούργο, φόρεσε ένα παλτό του οίκου, χωρίς όμως να δεχτεί την αληθινή γούνα.

Η γενικότερη στάση της Meghan Markle κατά της χρήσης αληθινής γούνας φαίνεται να απασχόλησε τον οίκο Burberry που μέχρι τώρα δεν είχε δείξει να επηρεάζεται με το κίνημα που έχει ξεσπάσει από τους ακτιβιστές σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων.

Ίσως μετά την επίσημη ένταξή της στην βασιλική οικογένεια αυτό το Σάββατο να είναι ένας λόγος να επανατοποθετηθεί ο οίκος σχετικά με την χρήση αληθινής γούνας και ευχόμαστε αυτό να είναι μόνο η αρχή.

 

Κεντρική φωτογραφία: Tolga Akmen/Pool Photo via AP