CELEBRITY STYLE

Η Martha Hunt αποδεικνύει ότι το σατέν έχει επιστρέψει στα trends και είναι στα καλύτερά του

Η Martha Hunt βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Queen' s Cup Polo στο Windsor αποδεικνύοντας ότι ξέρει να τραβά τα βλέμματα και χωρίς να περπατά στην πασαρέλα, φορώντας τα εσώρουχα της Vicotria's Secret. Η 29 Martha διάλεξε ένα outfit, φτιαγμένο από το πιο πολυτελές και λαμπερό ύφασμα, που αυτό το καλοκαίρι έχει επανέλθει στις πρώτες γραμμές των trends.

Το top model ανήκει στην κατηγορία εκείνων των κοριτσιών που μένουν πιστές στην απλότητα, χωρίς όμως να προσπερνούν τα trends. Γι’ αυτή της την εμφάνιση, η Martha Hunt διάλεξε το androgynous look σε μία elegant εκδοχή, αφού φόρεσε ένα κοστούμι από σατέν κίτρινο-χρυσό ύφασμα του Peter Piloto.

 

Το outfit ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι σανδάλια κι ένα clutch στις ίδιες αποχρώσεις ενώ η ropped ζώνη που έδεσε στη μέση έκανε πιο κομψό και θηλυκό το αποτέλεσμα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαλαρό updo ενώ το μακιγιάζ της ήταν απόλυτα φυσικό, δίνοντας μία φρέσκια πινελιά στο look.

Steve Parsons/PA via AP

(Steve Parsons/PA via AP)

Η Martha Hunt μαζί με τις ηθοποιούς Jenna Coleman και Lily Collins.

Το διαχρονικό σατέν έχει επανέλθει και μάλιστα στην καλύτερη εκδοχή που δεν το περιορίζει σε συγκεκριμένα ρούχα κι outfits. Τα satin top, τα blazers ή και τα slip dresses είναι πια μέρος του καθημερινού στιλ, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για πιο επίσημες περιστάσεις, όπως η Marth Hunt.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/vsmodelstories