CELEBRITY STYLE

To outfit της Margot Robbie είναι η αποθέωση του office-chic look

Η Margot Robbie έχει όλα τα φυσικά προσόντα που χρειάζονται για να εντυπωσιάσει. Ωστόσο, οι εμφανίσεις της αποδεικνύουν ότι δεν σταματά εκεί, αφού διαθέτει και υψηλή αίσθηση κομψότητας που την προσαρμόζει στα δεδομένα της αλλά και στις σύγχρονες τάσεις.

Πρόσφατα φόρεσε ένα total red outfit του οίκου Versace από τη συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 και απέδειξε ότι είναι ικανή να αναδείξει σωστά το  στιλ του οίκου που αναδύθηκε από την δεκαετία του ’80. Αν και το catwalk που είδαμε πρόσφατα ήταν γεμάτο με κοστούμια που έφεραν τα iconic σχέδια του Gianni Versace, το συγκεκριμένο outfit είναι πραγματικά ένα από τα highlights της σεζόν.

A post shared by VERSACE (@versace_official) on

 

H μακριά φούστα σε ίσια γραμμή, το κοντό top αλλά και το κοντό σακάκι με τις βάτες και το αυστηρό κόψιμο, είναι μάλλον η εκδοχή ενός στιλάτου office look με glam διαθέσεις που θα κυριαρχήσει από τον χειμώνα κιόλας. Τουλάχιστον, η Margot Robbie έχει τον ιδανικό τρόπο και σου υπενθυμίζει ότι το κόκκινο είναι πια ένα από τα χρώματα που δεν πρέπει να διστάσεις να βάλεις στα καθημερινά σου outfits.

A post shared by VERSACE (@versace_official) on

Δες την αναβίωση του στιλ που είχε ο θρυλικός οίκος 3 δεκαετίες πριν, όπως αποτυπώθηκε στην πασαρέλα με το κόκκινο outfit της Margot Robbie να κεντρίζει το ενδιαφέρον.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/versace_official