BEAUTY LOOK

Το κόκκινο φόρεμα της Kate Middleton κάπως μας προβλημάτισε

Έχεις συνηθίσει την Kate Middleton να είναι πάντα κομψή με τα cocktail φορέματα να είναι το φόρτε της. Στις πιο πρόσφατες επίσημες εμφανίσεις στο Wimbledon έκανε τη διαφορά ευχάριστα, ενώ το νέο της κούρεμα ανανέωσε όλο το look της, χαρίζοντάς της μία πιο ανάλαφρη νότα στο αυστηρό της στιλ.

Τώρα όμως, η Δούκισσα του Cambridge ταξίδεψε με τον Πρίγκιπα William στη Γερμανία και παρευρέθηκαν σε ένα garden party που δόθηκε προς τιμή των 91ων γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Jens Kalaene/dpa via AP

Αν περίμενες όμως να δεις την Kate με ένα floral φόρεμα και τα κομψά της pumps, τότε θα σε απογοητεύσει, αφού αυτή τη φορά διάλεξε ένα κατακόκκινο μακρύ φόρεμα για την περίσταση. Το off-shoulder φόρεμα από σιφόν είναι του οίκου Alexander McQueen και το συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα Prada.

Jens Kalaene/dpa via AP

Μπορεί το outfit να μην μας ενθουσίασε αλλά το beauty look της ήταν εξαιρετικό. Η Kate Middleton εμφανίστηκε με πιο ανάλαφρες μπούκλες που αναδείκνυαν το νέο της κούρεμα ενώ στο μακιγιάζ παρέμεινε πιστή στο κλασικό κι αγαπημένο natural makeup, δίνοντας λίγη περισσότερη έμφαση στα μάτια.

Matthias Nareyek/Pool via AP

Ωραίο το κόκκινο φόρεμα αλλά η Kate μπορεί σίγουρα και καλύτερα. Δεν συμφωνείς;

 

Κεντρική φωτογραφία: Jens Kalaene/dpa via AP