CELEBRITY STYLE

Η Kate Middleton με κίτρινο φόρεμα Dolce & Gabbana θα σου θυμίσει τη Meghan Markle

AP Photo/Ben Curtis

Το Wimbledon είναι πάντα μέσα στα ενδιαφέροντα του παλατιού, αφού τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν χάνουν ευκαιρία να παρευρίσκονται στους πιο σημαντικούς αγώνες του τουρνουά. Έτσι λοιπόν, και φέτος, το βασιλικός ζεύγος της Δούκισσας του Cambridge και του πρίγκιπα William έκανε την εμφάνισή του, όπως αναμενόταν. Αν και η Kate Middleton είχε ήδη παρακολουθήσει με την Meghan Markle τον τελικό γυναικών με την Serena Williams, η οποία διατηρεί φιλική σχέση με την Meghan, αποφάσισε να πάρει μία πιο γερή δόση από τένις, αυτή τη φορά στο πλάι του συζύγου της.

Ενώ στην εμφάνισή της με την Meghan Markle διάλεξε να φορέσει ένα ασπρόμαυρο πουά φόρεμα, το οποίο συμφωνούσε με τις τάσεις αλλά και το προσωπικό της στιλ, αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά, διαλέγοντας ένα μονόχρωμο φόρεμα σε ένα έντονο κίτρινο από το ιταλικό brand των Dolce & Gabbana. Αυτή της η εμφάνιση, θύμισε χωρίς αμφιβολία την πρόσφατη της Meghan Markle, η οποία είχε φορέσει ένα επίσης κίτρινο φόρεμα αλλά του Brandon Maxwell.

AP Photo/Ben Curtis

AP Photo/Ben Curtis

Η διαφορά τους είναι στη γραμμή, αλλά και στα μανίκια, τα σημεία δηλαδή που υποδηλώνουν το προσωπικό στιλ της κάθε Δούκισσας. Και με αφορμή αυτή την εμφάνιση της Meghan εγώ θα γίνω λίγο κουραστική και θα σου πω ότι το κίτρινο πρέπει να μπει στην ντουλάπα σου.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Ben Curtis