CELEBRITIES

Kate Middleton – Meghan Markle: Η πρώτη κοινή εμφάνιση για τις δούκισσες χωρίς τους συζύγους τους

AP Photo/Tim Ireland

Γέλια, συζυτήσεις και μπόλικη κομψότητα είχε η πρώτη solo εμφάνιση της δούκισσας του Sussex Meghan Markle στο πλευρό της συνυφάδας της δούκισσας του Cambridge, Kate Middleton. Οι δύο αγαπημένες δούκισσες του βρετανικού κοινού βρέθηκαν μαζί στο βασιλικό θεωρίο του Wimbleton για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ της Serena Williams, που τυχαίνει να είναι και καλή φίλη της Meghan, και της Angelique Gerber.

AP Photo/Tim Ireland

 

AP Photo/Tim Ireland

 

Τι κι αν η Serena Williams έχασε τελικά στον τελικό των γυναικών στο πρωτάθλημα; Οι σύζυγοι του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry φαίνεται πώς πέρασαν πολύ καλά μαζί στην εκδήλωση που επίσης σηματοδότησε και το ντεμπούτο της Meghan ως δούκισσα στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Βρετανίας.

AP Photo/Tim Ireland

 

AP Photo/Tim Ireland

AP Photo/Tim Ireland

AP Photo/Tim Ireland

AP Photo/Tim Ireland

 

Και σαν καλές φίλες μάλιστα η Kate και η Meghan επέλεξαν ταιριαστά outfit για την περίσταση. Η δούκισσα Katherine διάλεξε ένα φόρεμα Jenny Packham ενώ η δούκισσα Meghan ένα ριγέ πουκάμισο Ralph Lauren το οποίο συνδύασε με κρεμ παντελόνα. Η Meghan Markle είχε παρακολουθήσει ξανά τους αγώνες τένις πριν δύο χρόνια φορώντας και πάλι Ralph Lauren. Φήμες θέλουν την καλή της φίλη Violet von Westenholz που εργάζεται στο τμήμα δημοσίων σχέσεων του οίκου να είναι εκείνη που κανόνισε το ραντεβού της με τον πρίγκιπα Harry που θα άλλαζε την ζωή της για πάντα. Καθόλου περίεργο λοιπόν να θεωρεί τις δημοιουργίες Ralph Lauren το προσωπικό της γούρι.

AP Photo/Tim Ireland

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Tim Ireland