CELEBRITY STYLE

H απόδειξη ότι η Kaia Gerber θα είναι το επόμενο top model

Η μόδα έχει την τιμητική της αυτή τη στιγμή στην Νέα Υόρκη και οι διάσημοι οίκοι προσφέρουν ένα μοναδικό οφθαλμόλουτρο που ταυτόχρονα σου δίνει μία γεύση για το τι θα φορέσεις την επόμενη άνοιξη.

Ωστόσο, εκτός από τις δημιουργίες που βλέπεις στις πασαρέλες, υπάρχουν και τα διάφορα πάρτι που συγκεντρώνουν διάσημα ονόματα που με τις εμφανίσεις τους δίνουν μερικές ακόμα glam πινελιές στο σκηνικό. Και μέσα σε όλα αυτά, ένα νέο πρόσωπο έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες που το θέλουν να είναι το επόμενο μεγάλο όνομα στο χώρο της μόδας και δεν είναι άλλο από την Kaia Gerber.

Η μόλις 16 ετών κόρη της Cindy Crawford έκανε το ντεμπούτο της σε αυτή την εβδομάδα μόδας στο εξαιρετικό fashion show του Calvin Klein. Φυσικά ακολούθησαν κι άλλες πασαρέλες όπως αυτή του Alexander Wang και του FentyX Puma. Ωστόσο, η όμορφη Kaia βρέθηκε και στα πάρτι που ακολούθησαν και ήταν εξίσου εντυπωσιακή. Μία ματιά στις φωτογραφίες της θα σε πείσει ότι η Kaia Gerber θα είναι σαφώς το πρόσωπο του χειμώνα στη μόδα. Οι προδιαγραφές υπάρχουν, η αρχή έγινε επομένως ας περιμένουμε τη συνέχεια.

AP Photo/Kathy Willens

Από την πασαρέλα του Calvin Klein.

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Στο catwalk Fenty X Puma.

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Περπατώντας στην πασαρέλα του Alexander Wang.

Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Από το red carpet στα Daily Front Row’s Fashion Media Awards με φόρεμα Philosophy di Lorenzo Serafini.

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Στο Harper’s Bazaar Icons Party.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Diane Bondareff