BAFTA AWARDS

Η Jennifer Lawrence κάνει τη διαφορά στο κόκκινο χαλί

AP IMAGES

Η Jennifer Lawrence είχε πολλούς λόγους να περάσει το Σαββατοκύριακό της στο Λονδίνο. Τα BAFTA ήταν ο βασικός αλλά και η επίσημη ευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας της «Το Κόκκινο Σπουργίτι». Κι ενώ στα BAFTA την είδαμε με ένα αυστηρό φόρεμα Dior με εξαιρετικές λεπτομέρειες και εντυπωσιακό κόψιμο, την επόμενη μέρα, η όμορφη ηθοποιός έλαμψε στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε στο West End της βρετανικής πρωτεύουσας.

AP IMAGES

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

H 27χρονη ηθοποιός ήταν τελείως διαφορετική και στις δύο περιπτώσεις επιλέγοντας δημιουργίες του οίκου Dior. Η δεύτερη όμως εμφάνιση δεν είχε καμία σχέση με την αυστηρότητα της πρώτης. Αρχικά, το χρώμα και μόνο ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά. Για την πρεμιέρα της νέας ταινίας της, η Lawrence διάλεξε ένα μακρύ φόρεμα με rainbow αποχρώσεις και αρχαιοελληνική γραμμή που συνδύασε με τα εξαιρετικά natural curly μαλλιά της.

AP IMAGES

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Η μεταλλική του υφή αλλά και η ανοιχτή πλάτη του έδιναν ένα νεανικό ύφος στην εμφάνισή της που φάνηκε ότι η Jennifer Lawrence το απόλαυσε. Τα μόνα κοσμήματα που διάλεξε γι’ αυτή την εμφάνιση ήταν ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια κι ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, αφήνοντας το φόρεμα να κλέψει ανεπηρέαστο τις εντυπώσεις.

AP IMAGES

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

 

Κεντρική φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP