CELEBRITY STYLE

Η Jennifer Connelly, αυτά τα πόδια κι ένα Louis Vuitton

Η μούσα του Nicolas Ghesquière δε θα μπορούσε να επιλέξει κάτι διαφορετικό. Αν το Louis Vuitton σύνολο της Jennifer Connelly είχε φωνή θα έλεγε: ''Δημιουργήθηκα μόνο και μόνο για να με φορέσεις.'' Είναι υπέροχη και στις πρώτες θέσεις της λίστας ''θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω.''

Αν στα 46 δείχνω όπως η Jennifer τότε να βιαστώ να σβήσω τα κεράκια. Είναι κομψή χωρίς αυτό να σημαίνει πως ντύνεται βαρετά και επιλέγει σύνολο που αναδεικνύουν τα πιο δυνατά της σημεία. Τι εννοείς ποια είναι;

Τα γυμνασμένα της πόδια σου προκαλούν και μια ζάλη. Όταν μάλιστα αναλογιστείς πόσο εύκολα υποκύπτει στο νόμο της βαρύτητας το σημείο γύρω από το γόνατο τότε η ζάλη γίνεται φέρτε μία καρεκλίτσα να σωριαστώ.

Jordan Strauss/Invision/AP

Ακόμα και τα πέδιλα που καλύπτουν τον αστράγαλο δεν είναι ικανά να καταστρέψουν την εικόνα των ποδιών της. Θέλει προσοχή το συγκεκριμένο παπούτσι, να τα λέμε κι αυτά με κάθε ευκαιρία.

Το embroidered πανωφόρι είναι μία από τις δυνατές τάσεις της σεζόν. Καλό θα ήταν να το συνδυάσεις με μονοχρωμία ώστε να μη ”βαρύνει” υπερβολικά το σύνολο. Κάντο όπως η Jennifer.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP