CELEBRITY STYLE

5 φορές που η Gigi Hadid αποθέωσε το monochrome style

Τα monochromatic looks είναι ένα από τα trends που μας άφησε ο χειμώνας και είναι in-fashion και την καλοκαιρινή περίοδο. Η διαφορά είναι ότι τώρα τα χρώματα είναι πιο έντονα και πιο ζωηρά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραμεριστούν οι nude και πιο ουδέτερες αποχρώσεις. Αν είσαι έτοιμη να το δοκιμάσεις ή ακόμα κι αν το έχεις κάνει ήδη, θέλω να δεις πώς το κάνει η expert του monochrome, Gigi Hadid.

Το νεαρό μοντέλο έχει δείξει ξεκάθαρα την αδυναμία του σε αυτό το trend και μετράει ήδη αρκετές, κυρίως street εμφανίσεις με μονόχρωμα outfits και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνει περίφημα. Όποιο χρώμα κι αν επιλέξει, σε όποια εποχή, έχει τον τρόπο να το προσαρμόζει στο προσωπικό της στιλ και να το αναδεικνύει.

Η πιο προσφατη monochrome εμφάνισή της με ένα sporive, μπλε outfit που συνδύασε με λευκά sneakers και τσάντα αλλά και με γκρι κραγιόν.

Μία πιο minimal εκδοχή του monochromatic look από την Gigi Hadid με κομψές νότες. Οι γήινες αποχρώσεις του outfti, επεκτίνονται και στο makeup, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το κίτρινο είναι το πιο φωτεινό χρώμα του καλοκαιριού και η Gigi Hadid το αποθεώνει σε ένα μονόχρωμο street look που μπορείς πολύ εύκολα να καπιάρεις.

Το monochrome look στην πιο stylish & glamorous εκδοχή του, με ένα outfit σε metllic ροζ απόχρωση και rock στοιχεία που της ταιριάζει πολύ. Δώσε προσοχή στη λεπτομέρεια του μακιγιάζ, που κινείται στις ίδιες ακριβώς αποχρώσεις.

Μία πολύ ”δροσερή” απόχρωση σε ένα κομψό αλλά εντυπωσιακό outfit που η Gigi Hadid κάνει μοναδικό. Εδώ σημείωσε ότι αποχρώσεις, όπως αυτή της μέντας, είναι πιο εύκολο να δημιουργήσουν μονόχρωμα outfits καθώς το αποτέλεσμα είναι πάντα πιο ήσυχο και διακριτικό, χωρίς όμως να χάνει την στιλιστική του αξία.