CELEBRITY STYLE

Όλες οι φορές που η Ελένη Βαΐτσου είχε το απόλυτο στιλ

Η ηθοποιός  Ελένη Βαΐτσου έχει πολύ προσωπικό στιλ. Τα outfits της είναι νεανικά, αλλά έχουν έναν κομψό αέρα και φαίνονται ιδιαίτερα άνετα, καθώς η Ελένη ξέρει να συνδυάζει ρούχα τα οποία κολακεύουν την σιλουέτα της και την κάνουν αυτόματα πιο στιλάτη. Από oversized πουλόβερ με ψηλές μπότες και με αφορμή της τελευταία της καταπληκτική boho εμφάνιση, συγκεντρώσαμε όλες τις φορές που η Ελένη είχε το απόλυτο στιλ.

Στην τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή Στην Υγειά Μας, η Ελένη φόρεσε ένα maxi floral φόρεμα του brand, Nidodileda, με μεγάλο κόψιμο στο πίσω μέρος και το οποίο συμπλήρωσε με καφέ ζώνη που όχι μόνο έδωσε έμφαση στη μέση της αλλά τον απαραίτητο boho αέρα. Εξαιρετικό.

Η Ελένη φοράει ακόμα ένα φόρεμα του brand Nidodileda, αυτή τη φορά με πιο casual χαρακτήρα, αλλά με τον ίδιο boho αέρα. Το φόρεμα είχε λεπτομέρειες γύρω απ’ την λαιμόκοψη και αέρινη γραμμή.

To sheepskin παλτό είναι ένα από τα πιο στιλάτα και κολακευτικά κομμάτια που μπορεί να έχει κάποια στη ντουλάπα της. Συνδυασμένο με ένα ethnic κασκόλ, μεγάλο καπέλο και τσάντα, μπορεί να αποτελέσει το πιο κομψό και άνετο καθημερινό outfit για το κρύο.

Σε αυτό το look, η Ελένη έχει συνδυάσει το oversized πουλόβερ με πουά καλσόν και ψηλές μπότες μέχρι πάνω απ΄το γόνατο με τακούνι, δημιουργώντας την απόλυτη σιλουέτα κλεψύδρα που είναι φοβερά κολακευτική.

H Ελένη όχι μόνο ξέρει να συνδυάζει τα πιο κολακευτικά looks, αλλά και τα πιο hot trends της εποχής. Εδώ η ηθοποιός φόρεσε ένα μακρύ βελούδινο φόρεμα σε βαθιά μπλε απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι κόκκινες, suede γόβες, Migato. Συμπλήρωσε το look με ένα μαύρο παλτό σε ίσια γραμμή για να ισορροπήσει μεταξύ επίσημου και casual.

#burberry #parfume #black #myburberry #blackfriday #outfit #instastyle #ootd #coat @hm #hm

A photo posted by Eleni Vaitsou ✅ (@vaitsou_eleni) on

Μιλώντας για casual, η Ελένη έχει βρει και εκεί τον απόλυτο συνδυασμό. Αν είναι μία μέρα που περιλαμβάνει πολλές δουλειές στην πόλη και απαιτεί άνεση και στιλ, ακολούθησε το παράδειγμα της Ελένης και συνδύασε ένα μαύρο jacket με στενή μέση, το αγαπημένο σου τζιν και ψηλές μαύρες μπότες.

Reading is always in fashion #instafashion #instastyle #sundaymood #reading #mood #style #50s #clothes #winterfashion

A photo posted by Eleni Vaitsou ✅ (@vaitsou_eleni) on

Όσο για το πιο ρομαντικό look που μπορείς να σκεφτείς; Ε, λοιπόν, είναι το ακριβώς από πάνω της Ελένης. Ο συνδυασμός της αέρινης μπλούζας με τις λεπτομέρειες, με την midi, πουά φούστα, το μπορντό καλσόν και τα καφέ-μπορντό loafers είναι αυτό που σκεφτόμαστε ως το απόλυτο outfit για σοφιστικέ αλλά ενδιαφέρον look.

 

Η κεντρική φωτογραφία είναι από το Instagram της Ελένης Βαΐτσου: @vaitsou_eleni