BLAKE LIVELY

Η πιο κομψή εμφάνιση της Blake Lively

Η Blake Lively λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της έχει καταφέρει να επανέλθει ακόμα πιο λαμπερή. Πρόσφατα την είδες σε παρουσίαση της L' Oreal με ένα girly φόρεμα, γεμάτο καρδιές, το οποίο αναδείκνυε την τρυφερή της πλευρά. Αυτή όμως η εμφάνιση είναι η απόδειξη ότι η όμορφη ηθοποιός έχει φοβερή αίσθηση του στιλ και ξέρει να την εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο.

Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν μπορεί παρά να σε κάνει να θες να δοκιμάσεις κι εσύ το mix & match.

Η 29χρονη Blake έχει κάνει έναν άψογο συνδυασμό διαφορετικών ασπρόμαυρων prints και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από κομψό. Ως μία σύγχρονη Cruella Deville, όπως η ίδια σχολιάζει κάτω από την φωτογραφία. Η ηθοποιός κατάφερε να συνδυάσει τα σύγχρονα trends με τα κλασσικά prints και να τα φέρει στα μέτρα της. 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Υπεύθυνος για τα κομμάτια του outfit είναι ο Michael Kors, ενώ θέλω να δώσεις προσοχή στη επιλογή του παπουτσιού (λευκά pumps) που αναβαθμίζει και απογειώνει το balck & white look της Blake.