BEYONCE

H Beyoncé ξέρει πώς να κάνει επίσημο ένα denim look

Δεν έχει ονομαστεί τυχαία Queen B, αφού ό,τι κι αν κάνει, έχει τον τρόπο να το κάνει τέλεια. Η Beyoncé ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται την εικόνα της και κυρίως μέσω των social media. Ακόμα και στην εγκυμοσύνη της κατάφερε να κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει γι' αυτό, ποστάροντας μόνο μια φωτογραφία.

Ακόμα κι όταν πρόκειται για στιλ, η Beyoncé έχει έναν δικό της μοναδικό τρόπο, να φορά τα trends, να τα αναδεικνύει και να τα απογειώνει, πάντα σύμφωνα με τα δικά της δεδομένα. Η τελευταία φωτογραφική τριπλέτα στο Instagram αποδεικνύει όλα τα παραπάνω, αφού η 36χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να δώσει μία glam πινελιά σε ένα καθαρά casual-denim outfit. Φόρεσε ένα ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι, ένα λευκό ζιβάγκο και ένα λευκό παλτό από πάνω κι έκανε τη διαφορά με τα αξεσουάρ. Οι μουσταρδί γόβες με το boxy τσαντάκι στο χρώμα του πάγου, χάρισαν ένα πιο αυστηρό και κομψό ύφος στο look, ενώ τα statement σκουλαρίκια ήταν αυτά που έδωσαν την απαραίτητη glam πινελιά.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Σε περίπτωση που θες να δοκιμάσεις το τζιν παντελόνι σου για ένα πιο γιορτινό look, τότε πάρε παράδειγμα από την Beyoncé και απλά κάνε το δικό σου παιχνίδι με τα αξεσουάρ. Μην ξεχάσεις να δώσεις έμφαση στα παπούτσια.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

My tip: Αν αντικαταστήσεις το λευκό παλτό με ένα bomber jacket από παγιέτες ή ένα βελούδινο σακάκι, είσαι έτοιμη για μία glam βραδινή, γιορτινή έξοδο.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/beyonce