VIRAL

Αυτή η φωτογραφία έγινε viral για τον πιο λάθος λόγο

H Alyssa Bordelon είναι μια κοπέλα από τη Νέα Ορλεάνη. Ανέβασε μια φωτογραφία της στο twitter στην οποία ήθελε να δείξει το φόρεμα που έβαλε για να βγει για φαγητό. Ο κόσμος όμως πρόσεξε κάτι άλλο πέρα από τη mirror selfie.

Στo twitter λοιπόν σχολιάστηκε πολύ αρνητικά το γεγονός ότι το δωμάτιο που φαίνεται στο background της φωτογραφίας της Alyssa είναι πολύ ακατάστατο.

Ο κόσμος σχολίασε τα πάντα από το πεταμένο παπούτσι, μέχρι και κάτι που μοιάζει με ποντίκι μπροστά από το κομοδίνο της. Η ίδια φρόντισε να απαντήσει λέγοντας πως ο καθένας μπορεί να της λέει όσο θέλει να καθαρίσει το δωμάτιό της παρόλο που δεν είναι δική του δουλειά. Όμως δεν έχουν δικαίωμα να της λένε ότι είναι αηδιαστική και δεν αξίζει τίποτα επειδή είναι ακατάστατη.

Στη συνέχεια βέβαια, η ίδια δημιούργησε μία σελίδα funding, όπου και ζητάει χρήματα από τον κόσμο, και σε αντάλλαγμα υπόσχεται να τακτοποιήσει το δωμάτιό της. “Πολλοί από εσάς έχετε εκφράσει τις ανησυχίες σας για την κατάσταση που επικρατεί στο δωμάτιό μου. Τις ακούω. Παρόλ’ αυτά, επειδή είμαι ενήλικας κι έχω τα έξοδα των ενηλίκων, είναι μερικές φορές δύσκολο να βρεις χρόνο να δώσεις σημασία στις λιγότερο σημαντικές ανάγκες. Συγκέντρωσε περίπου 65 δολάρια, αλλά πλέον η σελίδα αυτή δεν υπάρχει.