INSTAGRAM

Ελληνικοί instagram λογαριασμοί που επιβεβαιώνουν τον Einstein περί βλακείας

Δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω, κι εγώ γράφω τα λίγο πιο καταθλιπτικά μου, τα ψυχοβγαλτικά, τις σκέψεις που κάνω κάποιες πιο δύσκολες μέρες, τα πράγματα που περνούν απ' το μυαλό μου μετά από μια ερωτική απογοήτευση ή κατά τη διάρκεια ενός έρωτα. Γενικά, τα δυνατά αυτά συναισθήματα του ενθουσιασμού ή της απογοήτευσης, μπορούν να πυροδοτήσουν μια κάποια έμπνευση στους λίγο πιο δημιουργικούς και σκεπτόμενους (;) ανθρώπους.

Ο Άλμπερτ Αινστάιν είχε πει ότι δύο είναι τα πράγματα που είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Για το πρώτο δεν έχω κάποιες αποδείξεις (τουλάχιστον όχι σε αυτό το άρθρο), αλλά για το δεύτερο παρόλο που είχα κάποιες υπόνοιες σε καθημερινή βάση, φρόντισα να παραθέσω δέκα περίτρανα παραδείγματα που το αποδεικνύουν, ακολούθως.

Σ’ αυτά τα καμια φορά δύσβατα, διαδικτυακά μονοπάτια του instagram, μπορεί να τύχει να πέσεις σε κάποιες μαύρες τρύπες, μέσα στις οποίες το φως μοιάζει πραγματικά να χάνεται: το φως της λογικής, της γνώσης, της αλήθειας, της ελπίδας στην ανθρώπινη φύση και τον νου.

Παρακάτω, επέλεξα ένα απειροελάχιστο δέιγμα από το απαύγασμα των αποφθεγμάτων που μαζεύουν ουκ ολίγα likes (που σημαίνει ότι σε πολύ κόσμο αρέσουν αυτές οι ατάκες και τα γραφιστικά που τις συνοδεύουν), το οποίο με κάνει να αναρωτιέμαι αν πραγματικά έχει τελικά νόημα να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο. Μήπως απλά να κάναμε τράκα καμια αγκαλιά; Δεν ξέρω, δεν ξέρω.

Συνέχισε, με δική σου ευθύνη και ετοιμάσου να νιώσεις ανεπανάληπτη ετεροντροπή.

*Συντακτικό λέγεται διάολε.

*Ψύχραιμος.

*Εντελώς άλλο νόημα τα slim.

*H γιαγιά μου με λέει θησαυρό της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη greekquotes_blackandwhite (@greekquotes_bw) στις

*ΤΙ ΦΑΣΗ

*Δεν είναι μαγκιά, είναι (δικό σας).

*Φαίνονται τα παιδιά που μεγάλωσαν με Disney.

*Αλτρουισμός. ΤΙΔΕΝΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

*ΤΙ ΦΑΣΗ vol2

*Όσο πιο creepy γίνεται.