SURVIVOR

Survivor: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει τη συνωμοσία των Μαχητών ενάντια στο Ντάνο

Μπορεί να ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor και μάλιστα οικειοθελώς, φαίνεται ωστόσο πως πρόλαβε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα να σχηματίσει άποψη για το τι γίνεται στο παιχνίδι. Ο Δημήτρης Πασχούλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και είπε πολλά και ενδιαφέροντα για τη στρατηγική των Μαχητών απέναντι στο Γιώργο Αγγελόπουλο.

Συγκεκριμένα, εξέφρασε τη γνώμη του ότι οι Μαχητές δεν έδιωξαν από την ομάδα το Ντάνο επειδή δεν τους άρεσε η συμπεριφορά του από το ξενοδοχείο όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί αλλά επειδή φάνηκε εξ αρχής ότι είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης. Μάλιστα, έκανε λόγο για συγκεκριμένη παρέα που το οργάνωσε και το διαχειρίστηκε όλο αυτό.

Δεν ήταν ένα συγκεκριμένο άτομο, ήταν μια παρεούλα στην αρχή. Εγώ το εξέλαβα ότι το σκηνικό αυτό έγινε επειδή ο Γιώργος ήταν δυνατός παίκτης, ήταν ο πιο δυνατός ίσως. Εντάξει, μετά εμφανίστηκε και ο Μάριος ότι είναι κι αυτός από τους πολύ δυνατούς. Για εμένα είναι οι δυο top αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Και είχαν ένα σκεπτικό ότι όποιος πάει στην ομάδα των Διασήμων πρώτη εβδομάδα, λογικά θα τον διώξουν οι Διάσημοι, οπότε τρως στον ανταγωνισμό τον δυνατό παίκτη. Είναι στρατηγική“, δήλωσε χαρακτηριστικά.