SURVIVOR

Survivor: Οι αποκαλύψεις της Σόφης Πασχάλη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Λίγες ώρες πριν την αποχώρησή της η Σόφη Πασχάλη θέλησε να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο αναφορικά με τη συμπεριφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου στο νησί των Διασήμων στο Survivor. Τον αποκάλεσαν υποκριτή και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τον ψήφισε γιατί η ομάδα δεν τον εμπιστεύεται.

Σε μία προσπάθεια αποκατάστασης των σχέσεων Πασχάλη-Χρανιώτη ακούστηκαν πληροφορίες για τον Αγγελόπουλο για πρώτη φορά.

”Μπορεί να πάει να βρει ένα ψάρι και να κάθεται κάποιος στη φωτιά το βράδυ, να έχουμε κοιμηθεί όλοι, και να του πει πάμε να φάμε οι δυο μας ψαράκι. Αυτά τα πράγματα τα καταλάβαμε. Αυτό που καταλάβαμε όλοι είναι ότι δεν πράττει ομαδικά αλλά μας χρησιμοποιεί στην ουσία -ψάχνει να βρει έναν κολλητό- για να μπορεί να κάνει όσα θέλει να κάνει γιατί δεν ήταν κάτι που θα το έλεγε σε όλους. Τον πιάσαμε και του τα είπαμε και έγινε έξαλλος.

Εάν τελικά δε φύγει ο Γιώργος θα πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να είμαστε καλά. Οφείλουμε να προσπαθήσουμε.

Έχεις δει ότι ο Γιώργος κάνει τον καπετάνιο κάθε μέρα μόνος του. Ακόμα και ο τρόπος που περπατάμε για να φύγουμε να πάρουμε το σκάφος ακόμα κι εκεί περπατάει μπροστά μόνος του. Και η Ευρυδίκη τα πήρε και του κάνει για πλάκα, μεταξύ αστείου και σοβαρού, ”σήμερα περπατάνε οι γυναίκες μπροστά πήγαινε πίσω για μία φορά και απάντησε: εγώ περπατάω μπροστά γιατί είμαι αρχηγός σε όλες τις ομάδες μου και σε έξι ομάδες έχω πρωταγωνιστήσει.” Εδώ δεν τον έχει βάλει κανείς πρωταγωνιστή.”