SURVIVOR

Survivor: Ντάνος – Μάριος, ξανά στα μαχαίρια

Από τη στιγμή που οι Μαχητές κατηγόρησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο για κλοπή στο τελευταίο αγώνισμα, το τεταμένο κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων του Survivor, δεν έχει αποκατασταθεί.

Μάλιστα, στο επόμενο αγώνισμα, το οποίο προβλήθηκε στο χτεσινό επεισόδιο, ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τον λόγο στον Ντάνο προκειμένου να εκφράσει τα συναισθήματά του για την κατάσταση.

Ο ίδιος δήλωσε: “Έχω μιλήσει για κάποια πράγματα που έκαναν οι Μαχητές και με έχουν πειράξει, ήρθαν στην καλύβα μας, τα συζητήσαμε, οκέι… Εγώ δεν θα δεχόμουν ποτέ να κερδίσω κάποιον έτσι, θα ντρεπόμουν! Δεν θεωρώ ότι τους έχω προσβάλλει κάπου. Είμαι ένας άνθρωπος που επενδύει στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά οι σχέσεις χτίζονται, καθορίζονται και επηρεάζονται από τις συμπεριφορές μας”, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι τον είχε πειράξει που ο Μάριος του είπε “καληνύχτα”, όταν τον κέρδισε σε ένα αγώνισμα.

Από τη μεριά του ο Μάριος, είπε πως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ συμφώνησε με όσα είπε ο Γιώργος για το χτίσιμο των σχέσεων. Δες αναλυτικά όσα ειπώθηκαν, στο βίντεο.