SURVIVOR

Survivor: Η Μαρία Τσανγκ αποκαλύπτει όσα δεν ξέρουμε για τον αδερφό της

Τη μικρή αδερφή του Ορέστη Τσανγκ σου την έχουμε παρουσιάσει ήδη, πολύ όμορφη κοπέλα και ευγενική φυσιογνωμία. Η 23χρονη Μαρία έχει βρεθεί στο προσκήνιο λόγω της συμμετοχής του αδερφού της στο Survivor και μάλιστα έδωσε και συνέντευξη στο Down Town με στόχο να αποκαταστήσει τη φήμη του πιο πολυσυζητημένου παίκτη της ομάδας των Μαχητών. Επί τη ευκαιρία, αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Τι απαντάει λοιπόν η Μαρία Τσανγκ στο σχόλιο του αγοριού της Ελισάβετ Δοβλιατίδου (ελπίζω να μην μ’ έχασες) πως “Μεγαλύτερη π@@@@@@ από τον Κινέζο δεν υπάρχει”;

” Ζούμε σε μια χώρα που μπορείς να πεις ελεύθερα την άποψή σου”,λέει η Μαρία. “Το θέμα είναι ο τρόπος που τη λες. Άλλοι έχουν τρόπους, άλλοι δεν έχουν. Ο τρόπος που εκφράζεσαι δείχνει και ποιος είσαι πραγματικά. Δεν μπορώ να υπολογίσω την άποψη κάποιου τρίτου που δεν γνωρίζει τον αδερφό μου ως προσωπικότητα. Ο Τσανγκ ψηφίζει ομαδικά”.

Πολύ ψύχραιμη απάντηση το κορίτσι. Και ποια είναι η τοποθέτησή της προς όσους τον λένε “σιγανοπαπαδιά”;

“Από πότε το να είναι ένας άνθρωπος ήρεμος και ψύχραιμος θεωρείται ότι είναι σιγανοπαπαδιά; Αν τον νευριάσει κάτι το δείχνει και αυτό φάνηκε και στο επεισόδιο που υπήρξε ένας διαπληκτισμός με την Ελένη. Επίσης, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι δεν φαίνονται όλα στις κάμερες”.

Η αδερφή του Ορέστη Τσανγκ μεταξύ άλλων είπε πραγματάκια που δεν ξέρουμε για τον παίκτη (λογικό το λες), όπως το ότι είναι πρωταθλητής στην ιστιοπλοΐα, ότι έχει σπουδάσει Αγροτική Ανάπτυξη και Διοίκηση Αγροτικών Επιχειρήσεων, ότι σήμερα εργάζεται ως διερμηνέας στην οικογενειακή τους επιχείρηση, ότι επισκέπτεται την Κίνα 2-3 φορές τον χρόνο, και άλλα.