SURVIVOR

Survivor: Η απογοήτευση του Αγγελόπουλου και η απρόσμενη αντίδραση των Μαχητών

Η Σόφη Πασχάλη βρίσκεται πια εκτός Survivor αλλά όσοι μένουν πίσω σχολιάζουν την αποχώρησή της αλλά και τα λόγια που είπε στο συμβούλιο.

”Δεν περίμενα ούτε ότι θα φύγω ούτε ότι θα μείνω. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε μια τέτοια ψηφοφορία. Αισθάνομαι καλά που έμεινα, δεν ήθελα να φύγω. Περισσότερο αισθάνομαι καλά γιατί ήταν με τη σύμφωνη γνώμη του τηλεθεατή. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν έχω άμεσα τη δυνατότητα να κάνω μια κουβέντα με τη Σόφη, γιατί φεύγοντας είπε κάποια πράγματα που δεν είχα και τον χρόνο να απαντήσω. Από όλα αυτά που είπε εγώ θα κρατήσω μόνο ένα, όσον αφορά στο ψέμα ότι κερδίζει πάντα και η αλήθεια χάνει και αυτή τη φορά επιβεβαιώθηκε” είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Την ίδια στιγμή στην παραλία των Μαχητών η Ειρήνη Κολιδά και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος σχολιάζουν την αποχώρηση των Διασήμων.

”Το ότι έφυγε η Σόφη θεωρώ ότι θα κάνει καλό σε εμάς και κακό σε αυτούς γιατί η Σόφη τους έβγαζε μια θετική αύρα, τους ένωνε και είπε καλά λόγια για μας. Είπε ‘χαίρομαι που οι αντίπαλοί μου είναι ομάδα’ και αυτό εμάς μας δίνει δύναμη και αυτούς τους αφήνει κενούς. Πιστεύω ότι η απουσία τους θα τους διαλύσει ακόμα χειρότερα. Τώρα έφυγε αυτός που ένωνε το παζλ. Μόνοι τους δεν θα τα καταφέρουν. Δεν υπάρχει κάποιος πιο δυναμικός από τη Σόφη.”