SURVIVOR

Survivor: Εκτός παιχνιδιού η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Οι φήμες και οι πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο μας μπερδεύουν πάντα, φροντίζοντας να μην μπορούμε να είμαστε ποτέ σίγουροι για όσα μαθαίνουμε για το Survivor. Αυτή τη φορά, οι πηγές μιλούν για αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, όχι όμως όλες.

Σύμφωνα με τις φήμες, λοιπόν, η Ευρυδίκη έχει μάθει για τα όσα λέει ο κόσμος για εκείνη, πράγμα που φάνηκε κι από την αντίδραση που είχε στο κουίζ όταν εξαιτίας μιας απάντησής της είπε “Πάλι θα παίξω παντού”, κι έτσι αποφάσισε να αποχωρίσει (;).

Οι πληροφορίες έρχονται από την εκπομπή “Labiri Biri” και συγκεκριμένα από την Κλεοπάτρα Πατλάκη, η οποία δήλωσε πως υπάρχουν αντικρουόμενα μηνύματα για το τι ακριβώς συμβαίνει με την Ευρυδίκη: “Να πούμε ότι υπάρχουν πηγές που λένε ότι η Ευρυδίκη εδώ και μία εβδομάδα είναι έξω και υπάρχει και μια άλλη πηγή που λέει παιδιά δεν υπάρχει αποχώρηση. Εμείς σας τα λέμε, εσείς διαλέξτε τι θέλετε να πιστέψετε. Υπάρχουν φήμες εδώ και καιρό. Χθες άτομο συγκεκριμένο και πολύ αξιόπιστο μου είπε ότι έχει βγει η Ευρυδίκη και είναι έξω, αλλά η δική μου πηγή μου λέει ότι δεν υπάρχει αποχώρηση. Μένει να δούμε τι θα δούμε”.

Δες όλο το απόσπασμα στο βίντεο