SURVIVOR

Survivor 2: Τόσα χρήματα ζήτησε (και δεν πήρε) ο Σάκης Τανιμανίδης

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor 2, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη έρχεται να ενημερώσει το κοινό για το παρασκήνιο της αμοιβής του Σάκη Τανιμανίδη.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο παρουσιαστής ζήτησε από την παραγωγή ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ (!) για να βρίσκεται στο τιμόνι του δεύτερου κύκλου, με την παραγωγή και τον ΣΚΑΪ να μένουν άναυδοι από τις απαιτήσεις του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες υπολόγιζαν την αμοιβή του στο 1/3 περίπου του ποσού αυτού, γι’ αυτό και τον ρώτησαν αν είναι σίγουρος πως θα ήθελε να διαμηνύσουν στον Τούρκο παραγωγό την απαίτησή του.

Όταν εκείνος απάντησε πως ήταν βέβαιος, ο Acun φρόντισε να “τελειώσει” μια και καλή τις απαιτήσεις του με μία φράση: “Σάκη, χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε στο Survivor 1, καλή τύχη“.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν όλο το παρασκήνιο. Κάπως έτσι, ο Σάκης αποφάσισε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης με λιγότερα χρήματα, ώστε να μη χάσει την ευκαιρία να βρεθεί για ακόμα μία σεζόν στον Άγιο Δομίνικο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Σίγουρα, πάντως, το ποσό που συμφώνησε τελικά είναι διόλου ευκαταφρόνητο…