SURVIVOR

Survivor 2: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η αποκάλυψη της κρυφής συμφωνίας από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Οι Διάσημοι του Survivor έχασαν το αγώνισμα ασυλίας και αναγκάστηκαν να πάνε στο συμβούλιο και να ψηφίσουν τρεις παίκτες προς αποχώρηση. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η πρώτη υποψήφια με οκτώ ψήφους από την κάλπη. Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η πολυτιμότερη παίκτρια και ψήφισε τον Γιάννη Τσίλη ενώ ο Μιχάλης Μουρούτσος, νικητής της ατομικής ασυλίας, κατέδειξε την Ξένια Έβεν.

Παράλληλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε την κρυφή συμφωνία των Διασήμων αφού πρώτα ο Σάκης Τανιμανίδης την είχε ρωτήσει αν κάνει παρέα με τα κορίτσια της ομάδας της.

«Είχαν ειπωθεί πράγματα πριν εγώ μπω. Ότι όλοι λόγω των σχέσεων που έχουν, κάποιοι είναι παντρεμένοι, κάποιοι έχουν σοβαρούς δεσμούς, είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θα υπάρχουν κάποια όρια στη συμβίωση.

Για να μην παρεξηγηθούμε, επειδή δεν ξέρουμε τι μπορεί να βλέπει ο κόσμος, έχει ειπωθεί να είμαι λίγο πιο προσεκτική. Αυτό γνωστοποιήθηκε και σε μένα με τον ερχομό μου. Ότι όλοι μας θέλουμε να προφυλάξουμε την προσωπική μας ζωή. Έχουμε κάποιες ώρες που περνάμε όλοι μαζί και κάποιες ξεχωριστά. Παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν έχει αποτελέσει τροχοπέδη στο να μιλήσεις είτε με άντρα, είτε με γυναίκα. Εγώ αισθάνομαι το ίδιο για όλα τα παιδιά. Τα έχουμε συζητήσει αλλά δεν αλλάζει τίποτα.»