SURVIVOR

Survivor 2: Οι σχέσεις Τανιμανίδη-Λιανού και η “προειδοποίηση” του Acun Ilicali

Πριν ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος του Survivor οι φήμες ήθελαν τον Σάκη Τανιμανίδη να προτάσσει υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις προκειμένου να βρίσκεται στην παρουσίαση. Ποτέ δεν επιβεβαίωσε αλλά μετά από λίγο καιρό προβολής η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ως δεύτερου παρουσιαστή δεν ήταν τυχαία. Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη και του Άρη Καβατζίκη κάνει λόγο για ξεκάθαρο «μήνυμα» του Τούρκου παραγωγού, Acun Ilicali, με αποδέκτη τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Εγώ αυτό που ήξερα και σας το είχα πει είναι ότι οι σχέσεις των δύο παρουσιαστών δεν είναι κακές, απλώς ο Σάκης έχει νιώσει θιγμένος και έχει καταλάβει το ”μήνυμα” που του έστειλε ο Acun. Δεν ήξερε όταν υπέγραψε συμβόλαιο ότι με το που θα ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν θα έχει δεύτερο παρουσιαστή, το έμαθε μια, δυο εβδομάδες πριν.

Όχι ότι είδε ξαφνικά τον Λιανό μπροστά του, απλώς δεν το ήξερε όταν υπέγραψε το συμβόλαιο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το ”μήνυμα” από τον Acun το έχει πάρει. Γιατί ουσιαστικά η παρουσία του Λιανού εκεί δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα τράβηγμα του αυτιού, του τύπου ”μην μου κάνεις τον δύσκολο, υπάρχει κι άλλος”», είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

«Εγώ θα συμφωνήσω με την Κλεοπάτρα. Και το δικό μου ρεπορτάζ αυτό λέει. Ήταν προειδοποιητικό. Ήταν ”μήνυμα” του Acun Ilicali. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι τουλάχιστον με τα δεδομένα αυτής της στιγμής και επειδή έχει ανακοινωθεί ότι θα υπάρξει Survivor 3 την επόμενη σεζόν, δεν κινδυνεύει η θέση του Τανιμανίδη. Παρ’ όλα αυτά, η παρουσία του Γιώργου Λιανού ήταν καθαρά προειδοποιητικό ”μήνυμα” από τον Acun Ilicali», ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης.