SURVIVOR

Survivor 2: Η Μαρίνα Πήχου και η τραγική ιστορία πίσω από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης

Το Survivor της Τετάρτης ήταν ομολογουμένως ένα από τα πιο συγκινητικά επεισόδια στη μέχρι τώρα ιστορία του παιχνιδιού. Η Μαρίνα Πήχου από τους Μαχητές αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Πριν το κάνει, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, μίλησε για τον σύντροφό της, Θάνο Γκιτέρσο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το καλοκαίρι στην Ικαρία απο πνιγμό σε ηλικία 32 ετών. 

Η αποκάλυψε έγινε ως εξής από τη Μαρίνα Πήχου: «Είχαμε σχεδιάσει αυτό το βήμα του Survivor με το αγόρι μου. Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη ζωή και απλά για εμένα έπρεπε να κλείσει ένας όμορφος κύκλος. Πήρα την απόφαση να έρθω στο Survivor, να ολοκληρώσω το όνειρο που είχε για μένα. Του αφιερώνω ό,τι έχω κάνει και στα αγωνίσματα και παντού, που με βλέπει από εκεί πάνω και με καμαρώνει και είναι περήφανος για μένα. Μου λείπει πάρα πολύ θα ‘θελα να του πω. Κάποια στιγμή, ελπίζω όχι σύντομα, θα τον συναντήσω. Έχω πάρα πολλή θετική ενέργεια και δεν το βάζω κάτω. Θέλω μόνο να ‘ναι περήφανος». Ο Θάνος Γκιτέρσος ήταν πρωταθλητής του Kick Boxing.

Ο σύντροφος της Μαρίνας Πήχου ήταν επίσης πολύ καλός φίλος του Κωνσταντίνου Οροκλό ο οποίος συμμετείχε στο Nomads και είχε αναφερθεί στον Γκιτέρσο ως «ένα από τα καλύτερα παιδιά που είχε γνωρίσει». Μάλιστα είχε πει συγκινημένος:«Νομίζω ήταν μαζί μου σε όλο το ταξίδι και συνεχίζει να είναι. Θα τον έχω σε όλη μου τη ζωή. Μου έδινε έξτρα δύναμη. Ήταν και είναι πάρα πολλά».